Ο Πρόεδρος της Κύπρου συναντήθηκε με τις “κυρίες του υπουργείου Υγείας”: Δεν θα γίνουν ανεκτοί οι καυγάδες της κ. Κανάρη με τη κ. Γιαννάκη, φέρεται να είπε ο κ. Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Προεδρικό Μέγαρο. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με την Υπουργό Υγείας, Πόπη Κανάρη και την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, όπως αναφέρουν πληροφορίες του OMEGAlive.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Χριστοδουλίδης κατέστησε σαφές ότι απαιτεί συνεργασία προς υλοποίηση του Κυβερνητικού Έργου και των προκλήσεων στο τομέα της Υγείας, θέμα που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του ίδιου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Αφού ξεκαθάρισε ότι φαινόμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν θα γίνουν ανεκτά, συζητήθηκαν ενδελεχώς και σε βάθος συγκεκριμένοι στόχοι που έχουν τεθεί μετά και από τις συναντήσεις με ΟΚΥΠΥ και ΟΑΥ.

Οι στόχοι, μεταξύ άλλων, είναι η αναδιοργάνωση του Υπουργείου, η ενίσχυση του Εσωτερικού Ελέγχου, η ταχύτερη ετοιμασία απαραίτητων νομοσχεδίων για περαιτέρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του ΓεΣΥ.

Τέθηκαν επίσης χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και ορίστηκε εκ νέου συνάντηση προτού μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη για να εξεταστεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί.

Οι μεγάλες προκλήσεις της Υγείας και οι απαιτήσεις της κοινωνίας επιβάλλουν εντατική δουλειά και συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους, δέσμευση που τόσο η Υπουργός Υγείας όσο και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου επανέλαβαν ενώπιον του κ. Χριστοδουλίδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του OMEGAlive.

Είπε κάτι τέτοιο ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ όπως το καταγγέλλει ο Σενέρ Λεβέντ; «Μην επιτίθεστε στον Ερντογάν. Αν θα βρούμε λύση και ειρήνη εδώ, μόνο με τον αυτόν μπορούμε να το κάνουμε»…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: