Ο περίεργος κύριος Γκουαρδιόλα: Ξίνισε με πρόστιμο της τροχαίας, ζήτησε λεφτά για μια selfie με τον αστυφύλακα [video]

Από το επεισόδιο του αστυνομικού με τον Πεπ Γκουρδιόλα via twitter X




Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έφαγε πρόστιμο αφού είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του παράνομα σε σημείο που υπήρχε διπλή κίτρινη γραμμή.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο τροχονόμος που τον ενημέρωσε για το πρόστιμο του ζήτησε φωτογραφία. Τότε ο Ισπανός τεχνικός του ζήτησε χρήματα για να ποζάρει. “Θες φωτογραφία; Πρέπει να πληρώσεις για τη φωτογραφία” είπε χαρακτηριστικά ο 52χρονος.

Παντως η αιτία για τον βαρύθυμο Πεπ ίσως να κρύβεται στο γεγονός ότι σήμερα υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας για ένα πρόβλημα στην πλάτη, όπως έκανε γνωστό η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης υποφέρει από έντονους πόνους στην πλάτη εδώ και αρκετό καιρό και πέταξε στη Βαρκελώνη για επείγουσα χειρουργική επέμβαση που έκανε η Δρ Μιρέιρα Ιλουέκα. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναρρώσει στη Βαρκελώνη.

Κατά την απυοσδία του Γκουαρντιόλα, ο βοηθός του Χουάνμα Λίλο θα επιβλέπει την προπόνηση της πρώτης ομάδας στο προπονητικό γήπεδο και θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την επιστροφή. Αναμένεται να επιστρέψει μετά την προσεχή διεθνή διακοπή.

«Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι εύχονται στον Πεπ ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε σύντομα στο Μάντσεστερ» ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της .

Ακριβώς αυτό που αρνήθηκε ο ΓΑΠ: Οι χώρες πρέπει να προβαίνουν έγκαιρα σε ριζική αναδιάρθρωση χρέους αγνοώντας τις “Κασσάνδρες”, λέει η FT… Το “πυρηνικό όπλο” της Ελλάδας…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: