Ρολόι απόλυτου status στον καρπό του Πεπ Γκουαρδιόλα: Κοστίζει $1,26 εκατ. – Ζυγίζει όσο τέσσερα φύλλα χαρτιού [photos]

FILE PHOTO: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με το ρολόι να διακρίνεται ελαφρώς στον αριστερό του καρπό, στην διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου. EPA/Ballesteros




Ενώ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παρακολουθούσε την ομάδα του να παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League την περασμένη Τρίτη, το ρολόι που φορούσε στο χέρι του ήταν αυτό του έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Ο Γκουαρδιόλα φορούσε ένα πολυτελές ρολόι Richard Mille αξίας 1,26 εκατομμυρίων δολαρίων στον καρπό του καθώς βρισκόταν στον πάγκο της Σίτι στο στάδιο Μπερναμπέου της Μαδρίτης,  σύμφωνα με το TNT Sports , το οποίο ανήκει στη Warner Bros. Discovery, τη μητρική εταιρεία του CNN.

Το ρολόι περιορισμένης έκδοσης – ένα από τα μόλις 50 του είδους του που κατασκεύασε η εταιρία – είναι το ελαφρύτερο μηχανικό ρολόι που κατασκευάστηκε ποτέ, σύμφωνα με τον σχεδιαστή, με βάρος μόνο 18,83 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου τέσσερα φύλλα χαρτιού μεγέθους A4 .

Έχει μάλιστα χαρακτηριστεί μία από τις πιο καινοτόμες κατασκευές των τελευταίων ετών.

  • Αρχικά σχεδιάστηκε για να το φοράει ο 22 φορές πρωταθλητής του τένις Ραφαέλ Ναδάλ κατά την διάρκεια των αγώνων του κι έτσι είναι επόμενο ότι κάθε στοιχείο του σχεδιάστηκε  προσεκτικά για να ελαχιστοποιηθεί το βάρος του.

Το πίσω μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από άνθρακα, καθιστώντας το ανθεκτικό σε κραδασμούς και γρατσουνιές ενώ ταυτόχρονα είναι απίστευτα ελαφρύ.  ενώ η βάση από τιτάνιο συνδέεται στη θήκη με τέσσερα χαλύβδινα άγκιστρα, το καθένα μόλις 0,35 mm σε διάμετρο.

Ο Γκουαρδιόλα συχνά έχει ξεχωρίσει για το στύλ του και   η αγάπη του για τη μόδα χρονολογείται από τις αρχές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. το 1993, ενώ έπαιζε για την Barcelona FC, πέρασε στην πασαρέλα του Ισπανού σχεδιαστή Antonio Miró.

Αλλά εδώ δεν μιλάμε μόνο για μόδα και στυλ, αλλά για … ματαιοδοξία σε μορφή ρολογιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milagro (@milagrolatif)

Με πληροφορίες από CNN

 

Στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Κέρδισε με 2-1 σετ τον Γιανίκ Σίνερ μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: