Με τη δύναμη του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης ελπίζει σε νίκη – πρόκριση επί της Αραράτ

FILE PHOTO: Παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ του Λουίς Πάλμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Εχοντας αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Ερεβάν, ο Άρης χρειάζεται τη νίκη και μόνο αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Πέμπτη 2/8, 21:15), προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ-Αρμενία και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Το γκολ του Λουίς Πάλμα, αλλά και οι επεμβάσεις του Χουλιάν Κουέστα, ήταν αρκετά για να αποφύγει ο Άρης της ήττα στην Αρμενία, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία, αλλά φαντάζει υποδεέστερη των «κίτρινων». Ο Απόστολος Τερζής δύσκολα θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αν και οι Λορέν Μορόν (κυρίως) και Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον (λιγότερο) διεκδικούν τις θέσεις των Αντρέ Γκρέι και Τζόναθαν Μενέντες, αντίστοιχα.

Η εκ νέου απουσία του τραυματία Γιάκουμπ Μπράμπετς θα φέρει και πάλι τον Μόουζες Οντουμπάτζο σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ενώ στα χαφ δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός να ξεκινήσει με τον Νέβεν Τζούρασεκ αντί του Λούκας Ρουπ.

Από την άλλη, η ομάδα του Βαρντάν Μινασιάν δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο ματς στο «Βάζγκεν Σαργκισιάν Στάντιουμ». Οι Αρμένιοι, πάντως, που στον Α’ προκριματικό γύρο απέκλεισαν δύσκολα την Εγνατία από την Αλβανία, ξεκίνησαν ήδη τις υποχρεώσεις τους για το εγχώριο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-1 την FC Αραράτ και μάλιστα με ανατροπή στο β’ μέρος (17’ αυτογκόλ Λέο – 66’ Εγκμπομαντού, 84’, 90’ Τέντον Γιένε).

Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι ενώ όποια ομάδα προκριθεί θα βρει απέναντί της στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League τη Ντινάμο Κιέβου (στο Βουκουρέστι το πρώτο ματς).

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ματαρίτα, Εμβοντό, Νταρίντα, Ρουπ, Κάρλσον, Πάλμα, Μορόν.

ΑΡΑΡΑΤ (Βαρντάν Μινασιάν): Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Νόντι, Καστανέιρα, Τέρα, Σερομπιάν, Εζα, Γιένε.

Στους Αγίους Τόπους για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη έστω μέσω πέναλτι

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: