Η Αλβανική Αστυνομία επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να σταματήσει στη Χειμάρρα την εκδήλωση των Ελλήνων ομογενών υπερ του Μπελέρη [βιντεο]




Προσπάθεια να σταματήσουν την εκδήλωση των Ελλήνων της Χειμάρρας έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Αλβανική αστυνομία.

Στελέχη της πλησίασαν πρόσωπα του μειονότητας του σωματείου «Ομόνοια», γελώντας να τους επιδώσουν έγγραφο για την απαγορευση της εκδήλωσης.
Κανένας από το σωματείο της Ομόνοιας δεν δέχτηκε να παραλάβει το έγγραφο αυτό, με τους Αλβανούς αστυνομικούς να εφιστούν την προσοχή προς τους διοργανωτές να τηρηθεί η τάξη και η ασφαλεια στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή ο αδελφός του επι 3 μήνες φυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Λεονάρδος Μπελέρης σε δηλώσεις του αφου ευχαρίστησε την ελληνική πολιτεία για την συμπαράσταση, τόνισε πως ο Φρέντη Μπελέρης 3 μήνες στην φυλακή θα έπρεπε να είναι ράκος όμως έχει πολλές ψυχικές και σωματικές αντοχές.

Ο Βαγγέλης Ντούλες, βουλευτής του αλβανικού κοινοβουλίου, τόνισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόφαση που να αναιρεί τη βούληση του λαού και πως δεν θα επιτραπεί κανένα σχέδιο του Έντι Ράμα που έχει να κάνει με τις περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας.

Στην εκδήλωση ένας από τους ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενώ και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα μεταβεί στη Χειμάρρα προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση για την υπόθεση Μπελέρη.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: