Εμετικά κουτοπόνηρη προσφορά πυροσβεστικής… βοήθειας από Τατάρ: Έφαγε πόρτα από Χριστοδουλίδη

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ersin Tatar το Ανθρωπολογικό Εργαστήρι της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους στην Κύπρο (ΔΕΑ). Σταύρος Ιωαννίδης / ΡΙΟ




Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη είχε νωρίτερα σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του εκφράσει τη συμπάθειά του για τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ερσίν Τατάρ μετέφερε προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη την ετοιμότητα της τουρκοκυπριακής πλευράς για βοήθεια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Τουρκοκύπριο για το ενδιαφέρον του και του ανέφερε ότι θα βρίσκονται σε επαφή.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Βατάν”, μέσω της τεχνικής Επιτροπής Κρίσεων μεταφέρθηκε πρόταση απο΄τον Εργκιούν Ολγκούν προς τον Μενέλαο Μενελάου για παροχή βοήθειας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα (πηγή ΓΤΠ) κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας Μενελάου-Ολγκούν, λέχθηκε ότι σε πρώτο στάδιο θα μπορούσαν να σταλούν 5 πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό που θα μπορούσαν να επιχειρήσουν σε ορεινό έδαφος.

Με πληροφορίες από “Φιλελεύθερο”

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό, σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις: Ευχαριστίες Κύπριου ΥΠΕΞ σε Γεραπετρίτη για τη διάθεση δύο Canadair

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: