Ανάρτηση με απειλές σε κοινωνικό δίκτυο με αφορμή τα επεισόδια στη Χλώρακα: Σύλληψη ενός 22χρονου από τη Συρία, αναζητούν και άλλους ύποπτους

Εικόνα από την απειλητική ανάρτηση Σύριου νεαρού σε κοινωνικό δίκτυο. Φωτογραφία Omega




Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος, ο οποίος φέρεται να προέβη σε άσεμνη χειρονομία αναφορικά με τα επεισόδια στην Χλώρακα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία και κατόπιν τούτου εξασφάλισε δημοσιεύσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμό 22χρονου.

Οι φωτογραφίες – δημοσιεύσεις είπε ο κ. Νικολάου «απεικόνιζαν ένα κυνηγετικό όπλο με αριθμό φυσιγγίων καθώς και φωτογραφία γονατιστού προσώπου με καλυμμένο το πρόσωπο και η κάλυψη γινόταν με δύο μικρές κυπριακές σημαίες, ενώ ενδιάμεσα τους υπήρχαν δύο γροθιές με ανυψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, που αφορά άσεμνη χειρονομία».

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπίστωσε ότι κάτοχος του πιο πάνω λογαριασμού ήταν 22χρονος από Συρία εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη στις 19:30 της Τετάρτης για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκληση και διέγερση βιαιοπραγίας, καθώς και διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος. Ακολούθως αυτός τέθηκε υπό κράτηση.

Πρόσθεσε ότι, επίσης την Τετάρτη, παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Πάφου, άντρας ο οποίος αναζητείτο σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή.

Στο μεταξύ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα πρόσφατα επεισόδια στην Χλώρακα συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ – Λευκωσία, Κύπρος

Ρατσιστικό επεισόδιο στη Χλώρακα, απαγωγή Ελληνοκύπριου εθνοφρουρού από 10 Σύρους που κρατούσαν μαχαίρια: Έζησε εφιαλτικές στιγμές, έρευνα από την Αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: