Αλμέϊδα: Θα παίξουμε για την Ιστορία της AEK και για την οικογένεια του Μιχάλη * Yπό δρακόντεια μέτρα η αποστολή για Ζάγκρεμπ [photos]

O προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Ζάγκρεμπ και τον αγώνα με την Ντιναμό. Photo via Twitter@AEK_fc_OFFICIAL




Ο Ματίας Αλμέϊδα απέδειξε για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίηση του, καθώς κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ, για το Ζάγκρεμπ, όπου αύριο (21:00) θα γίνει ο πρώτος αγώνας για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League, έκανε ειδική αναφορά στην δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Αργεντινός προπονητής της Ενωσης, επεσήμανε ότι η ΑΕΚ θα παίξει τόσο για τον δολοφονημένο φίλαθλο, όσο και για την οικογένειά του:

«Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την Ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του. Είμαστε πάντα έτοιμοι».

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ

Υπό Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ όπου αύριο βράδυ (15/8, 21:00) αντιμετωπίσει την Ντιναμό στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» αφίχθη στην κροατική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 12 και τα μέλη της επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν μέσα στον αεροδιάδρομο. Η αστυνομία ήταν πανταχού παρούσα, η ΑΕΚ δεν πέρασε από τα κτίρια του αεροδρομίου αλλά αναχώρησε απευθείας για το ξενοδοχείο.

Όλοι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί για να διασφαλιστεί η γρήγορη και ασφαλής μετάβαση της αποστολής στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πετάει» για Σαουδική Αραβία ο Νεϊμάρ: Διετές συμβόλαιο 160 εκατ. ευρώ με την Αλ Χιλάλ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: