«Πετάει» για Σαουδική Αραβία ο Νεϊμάρ: Διετές συμβόλαιο 160 εκατ. ευρώ με την Αλ Χιλάλ

FILE PHOTO: Neymar of Paris Saint Germain reacts during the quarter final of the French League Cup’s match Paris Saint-Germain (PSG) against Guingamp at the Parc des Princes Stadium in Paris, France. EPA, IAN LANGSDON




Θέμα χρόνου θεωρείται στην Γαλλία, η ανακοίνωση για την παραχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλ Χιλάλ.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L` Equipe», οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, συμφώνησαν με τους Σαουδάραβες και ο διάσημος Βραζιλιάνος, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πιό… διαφημισμένο πρωτάθλημα των τελευταίων μηνών, λόγω της προσέλκυσης πολλών παικτών από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος συμφώνησε για διετή συνεργασία έναντι περίπου 160 εκατομμυρίων ευρώ με την Αλ Χιλάλ, αναμένεται τις επόμενες ώρες να «πετάξει» για την Σαουδική Αραβία, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, εντός της ημέρας, αναμένεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο συλλόγων και ο Βραζιλιάνος επιθετικός να ακολουθήσει τον Ρονάλντο, τον Μπενζεμά και τους υπόλοιπους «αστέρες» στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, France

Στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Παρέμεινε στην όγδοη θέση των γυναικών η Μαρία Σάκκαρη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: