«Τα Αποκαλυπτήρια» του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι στις 16 Ιουλίου στο γήπεδο DRV PNK Stadium

FILE PHOTO: epa10710344 Argentinian Lionel Messi in action during a farewell soccer match tribute to Maxi Rodriguez at Coloso Marcelo Bielsa stadium in Rosario, Argentina, 24 June 2023. EPA, JUAN IGNACIO RONCORONI




H Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του Αργεντινού σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, στις 16 Ιουλίου στο γήπεδό της, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση η οποία θα έχει τον τίτλο «The Unveil» (Τα Αποκαλυπτήρια).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει «συναρπαστική ψυχαγωγία, ομιλίες και πολλά άλλα», όπως ανέφερε ο σύλλογος σε δελτίο Τύπου και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του συλλόγου, DRV PNK Stadium στο Βόρειο Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του πρώην αστέρα της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν συνιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τον περασμένο μήνα, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στον σύλλογο της Φλόριντα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή τον Δεκέμβριο, πρόκειται να ενωθεί και πάλι στο Μαϊάμι με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το ντεμπούτο του «ψύλλου» θα γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 21 Ιουλίου απέναντι στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ στο νέο Leagues Cup, ένα τουρνουά μεταξύ συλλόγων κορυφαίων κατηγοριών στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βόρειας Αμερικής (MLS) και στο πρωτάθλημα του Μεξικού.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διπλή αποστολή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλεντον: Εναντίον του Τζέρε και μαζί με τον Πέτρο κατά των Γάλλων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: