Διπλή αποστολή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλεντον: Μόνος εναντίον του Τζέρε και μαζί με τον Πέτρο κατά των Γάλλων

epa10732821 Stefanos Tsitsipas of Greece Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning his Men’s Singles 2nd round match against Andy Murray of Britain at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 07 July 2023. EPA, NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY




Διπλή αποστολή έχει σήμερα (8/7) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Γουίμπλεντον.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε (όχι πριν τις 15:00), στη φάση των «32» του Γκραν Σλαμ, ερχόμενος από την χθεσινή (7/7) τεράστια ανατροπή απέναντι στον Άντι Μάρεϊ, η οποία του χάρισε την πανηγυρική πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον αδερφό του, Πέτρο, για να συνεχιστεί ο αγώνας του διπλού, απέναντι στους Γάλλους Φιλς/Βαν Ας, που διεκόπη εχθές (7/7), λόγω ελλιπούς φωτισμού.

Το ελληνικό δίδυμο είχε πάρει το πρώτο σετ με 7-6 (3), αλλά στο δεύτερο έχασε το σερβίς του στο πρώτο γκέιμ και έβαλε τους Γάλλους και πάλι στο… παιχνίδι, βλέποντας τους να ισοφαρίζουν τελικά σε 1-1, πριν ο αγώνας οδηγηθεί σε διακοπή, μετά από 97 λεπτά.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Με επική ανατροπή ο Τσιτσιπάς νίκησε 3-2 τον Μάρεϊ: Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: