Στην Αθήνα για τετραήμερη επίσκεψη η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου: Συνάντηση για συνεργασία με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

FILE PHOTO: Η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Μαρίνα Χατζημανώλη. pio.gov.cy




Η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη ταξιδεύει, σήμερα, για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με τη ναυτιλιακή και πλοιοκτητική κοινότητα της Ελλάδας.

Επίσης, την Τρίτη, 11 Ιουλίου, θα παρευρεθεί στο πρώτο ετήσιο Hellenic-American Shipping Gala, όπου θα τιμηθούν ναυτιλιακές εταιρείες Ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ.

Την Τετάρτη, 12 Ιουλίου, θα χαιρετίσει την τελετή απονομής των Βραβείων Ευκράντη, τα οποία απονέμονται σε ετήσια βάση σε ναυτιλιακές προσωπικότητες, φορείς και οργανισμούς.

Την Πέμπτη, 13 Ιουλίου, η Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της Ελλάδας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρό του.

Φωτιές ανάβουν στην Κύπρο οι εκποιήσεις ακινήτων: Πυροσβεστική παρέμβαση Χριστοδουλίδη στους βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: