Σοκ στην οικογένεια του Μπάρακ Ομπάμα: Πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία ο προσωπικός σεφ του πρώην Προέδρου – Ήταν μόλις 45 ετών

Ο άτυχος Tafari Campbell, πρώην βοηθός σεφ του Λευκού Οίκου, που αργότερα έγινε προσωπικός σεφ των Ομπάμα. Photo screenshot via youtube, CBS Boston




Σοκ στην οικογένεια Ομπάμα που θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους του προσωπικού τους. Ο Tafari Campbell, προσωπικός σεφ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχασε τη ζωή του καθώς έκανε κωπηλασία (paddleboarding).

Ο Tafari Campbell που ήταν πρώην βοηθός σεφ του Λευκού Οίκου, και αργότερα έγινε προσωπικός σεφ των Ομπάμα, πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία κοντά στην έπαυλη Katama των Ομπάμα, στο Martha’s Vineyard στη Μασαχουσέτη. Ήταν μόλις 45 ετών.

Οι Ομπάμα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μιλούν για το ταλέντο του στην κουζίνα και όχι μόνο:

«Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο, δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή»

«Σήμερα, μαζί με όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Tafari, ιδιαίτερα τη σύζυγό του Σέρις και τα δίδυμα αγόρια τους, τον Ξαβιέ και τον Σάβιν, θρηνούμε για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο άτυχος Tafari Campbell είχε επισκεφθεί τη Μασαχουσέτη από το σπίτι του στη Βιρτζίνια. Η οικογένεια Ομπάμα δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής για «έναν άνδρα που έκανε κουπί στο νερό, ο οποίος φάνηκε να αγωνίζεται για λίγο και στη συνέχεια βυθίστηκε και δεν αναδύθηκε».

«Χ» το νέο λογότυπο του Twitter προαναγγέλλει ο Ελον Μασκ και λέει «adieu» στο ιστορικό μπλε πουλάκι -«Xs» η μετονομασία των tweets

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: