Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου στο γραφείο του άβουλου Γκουτέρες: Θετική και παραγωγική χαρακτηρίζει τη συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ ο Δρ Κόμπος

FILE PHOTO: Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Κόμπος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη. Φωτογραφία από το Twitter του Kύπριου ΥΠΕΞ, Constantinos Kombos, @ckombos




Ως παραγωγική και θετική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος πραγματοποιεί σειρά επαφών στη Νέα Υόρκη.

Σε ανάρτησή του ο ΥΠΕΞ, είπε πως επανέλαβε την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητά μας να συνεχιστούν οι συνομιλίες.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Ο Υπουργός Εξωτερικών, επανέλαβε στην Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ αρμόδια για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο, τη δέσμευση της Λευκωσίας για λύση βασισμένη σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο κ. Κόμπος συναντήθηκε την Τρίτη με την κ. ΝτιΚάρλο στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κόμπος ανέφερε πως είχε μια παραγωγική συζήτηση με την κ. ΝτιΚάρλο για το Κυπριακό.

Πρόσθεσε πως επανέλαβε τη δέσμευση της Κύπρου για λύση βασισμένη σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την παραίτησή του: Άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε να φύγεις

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: