Ο Κέιν εμφανίζει τάσεις φυγής και ο Ποστέκογλου καλείται να τον πείσει να παραμείνει στην Τότεναμ: Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

epa10492254 Harry Kane of Tottenham Hotspur during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea FC in London, Britain, 26 February 2023. EPA/Isabel Infantes EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications




Tην μπάλα στο γήπεδο της Τότεναμ πετά ο Χάρι Κέιν, όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον νέο προπονητή της ομάδας Αγγελος Ποστέκογλου.

Ο διεθνής επιθετικός ο οποίος έχει δεχθεί ασφυκτική πολιορκία από την Μπάγερν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, γεγονός που δίνει ελπίδες στο πρόεδρο της ομάδας Ντάνιελ Λέβι ότι μπορεί να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ομως οι Γερμανοί πιέζουν να πάρουν τον παίχτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε λιγότερο από 12 μήνες, στο Μόναχο.

Ο αρχηγός της Αγγλίας ανυπομονεί να συναντήσει τον Ποστέκογλου στο αρχηγείο του συλλόγου στο Ένφιλντ, πριν από τις κρίσιμες συζητήσεις με το νέο αφεντικό του συλλόγου.

Ο Κέιν προσέρχεται στις διαπραγματεύσεις από θέση ισχύος. Ακόμη και αν η Μπάγερν δεν μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου, ο επιθετικός γνωρίζει ότι μπορεί να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή του χρόνου, όταν θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Ωστόσο, ο Ντάνιελ Λέβι θέλει να αποφύγει αυτό το σενάριο πείθοντας τον Κέιν να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μέχρι τώρα η ζυγαριά κλίνει περισσότερο προς την αποχώρηση όμως οι Λονδρέζοι διατηρούν κάποιες ελπίδες καθώς ο Κέιν εμφανίζεται διαλλακτικός. Επίσης από την πλευρά της ομάδας υπάρχει ο φόβος ότι αν δεν δοθεί λύση υπάρχει κίνδυνος του χρόνου να χαθεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Σημαντικό εμπόδιο στην παραμονή παίζει και η επιθυμία του Κέιν να διεκδικήσει μεγάλα τρόπαια.

Εδω κρίνεται κομβικός ο ρόλος του Ποστέκογλου ο οποίος καλείται να τον πείσει ότι η ομάδα θα διεκδικήσει τίτλους. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό και οι οπαδοί των Σπερς περιμένουν πλέον τις εξελίξεις με αγωνία.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Τους Ισπανούς Ιμπόρα και Κίνι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός: Οι πρώτες τους φωτογραφίες στα ερυθρόλευκα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: