Ο Γιώργος Σολωμού νέος Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ: Πρόεδρος ο Νικόλας Παπαδόπουλος και Αναπληρωτής Πρόεδρος η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος με συνεργάτες του στο Λανίτειο Γυμνάσιο της Λεμεσού. Φωτογραφία Νικόλας Παπαδόπουλος, @NicholasPapadop




Νέος Γενικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) είναι από την Κυριακή o Γιώργος Σολωμού.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ διεκδίκησαν οι Αντώνης Σιβιτανίδης και Ολύμπιος Χριστοφή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, το παγκύπριο ποσοστό προσέλευσης ανήλθε στο 35.3%, το οποίο αντιστοιχεί σε 7, 395 μέλη από το σύνολο των 20,977 εγγεγραμμένων στο μητρώο μελών του κόμματος.

Ανά επαρχία τα ποσοστά προσέλευσης:

Λευκωσία 26,8%
Λεμεσός 31,1%
Λάρνακα 28%
Αμμόχωστος 33,7%
Πάφος 61,8%

Σε δηλώσεις του από την Κρατική Έκθεση, ο Γενικός Οργανωτικός του κόμματος Φύτο Κωνσταντίνου, ειπε ότι έχει ολοκληρωθεί η όλη εκλογική διαδικασία στις 1830 και «όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα». Ακολούθως άρχισε η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 35,3% του συνόλου των 20.977 μελών ή 7.395.

Το ποσοστό συμμετοχής κατά επαρχία, όπως είπε ο κ. Κωνσταντίνου είναι 26,8%, Λεμεσός 31,1%, Λάρνακα 28%, Αμμόχωστος 33,7% και Πάφος 61,8%.

Μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων στις 14 Ιουνίου, στη θέση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, επανεκλέγηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και στη θέση του Γενικού Οργανωτικού, ο Φύτος Κωσταντίνου όλοι άνευ ανθυποψηφίου.

Κυπριακό αντίβαρο στις όποιες τουρκικές μεθοδεύσεις η διαφύλαξη της μνήμης μας, διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: