Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πάει στη Λευκωσία: Επίσημη επίσκεψη στις 25 Ιουλίου, σύσκεψη κορυφής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη για το φυσικό αέριο

epa10751116 Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu (C) arrives to the cabinet meeting at the prime minister’s office in Jerusalem, 17 July 2023. EPA, Ohad Zwigenberg, POOL




Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Τρίτη 25 Ιουλίου ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος θα έχει στρατηγική συνάντηση κορυφής με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ένα από τα βασικά θέματα των συζητήσεων θα είναι η συνεργασία για τα θέματα ενέργειας, καθώς το Ισραήλ και η Κύπρος αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ πραγματοποιεί την πρώτη, μετά από καιρό επίσημη επίσκεψη. Μέχρι της στιγμής ο κ. Νετανιάχου δεν πραγματοποίησε διπλωματική επίσκεψη στο εξωτερικό.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες, μετά από την εισαγωγή του με συμπτώματα αφυδάτωσης.

Στο πρόσφατο παρελθόν δημοσιεύθηκαν πληροφορίες, που αποδείχθηκαν αναληθείς, ότι η πρώτη επίσκεψη του κ. Νετανιάχου στο εξωτερικό, θα γινόταν στην Τουρκία.

Ενδέχεται την επομένη 26 Ιουλίου να πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και του Ισραήλ με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: