Μαρτυρία Ρομά για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα: Είχα πάει με τον αδελφό μου μαζεύαμε παλιοσίδερα, σώθηκα από θαύμα [video]

O αυτόπτης μάρτυρας κατά την κατάρρευση της γέφυρας via twitter




Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση στο Twitter στην οποία μιλά ένας επιζών από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, ο οποίος είχε πάει στο σημείο να συλλέξει παλιοσίδερα μαζί με άλλους ομοεθνείς του.

«Γλίτωσα από θαύμα. Ήμουν και εγώ από κάτω. Ήμουν στη γωνία και γλίτωσα από θαύμα» δήλωσε ένας Ρομά που ήταν στο σημείο. Εκεί, όπως είπε, ήταν και αρκετοί άλλοι που βρίσκονται πεθαμένοι κάτω από το μπετό.

Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τους λόγους που προκάλεσαν την κατάρρευση της γέφυρας αλλά αυτό που προκαλεί απορία και μένει να ξεκαθαριστεί είναι για ποιο λόγο Κυριακή πρωί με καύσωνα κάποιοι έβγαζαν «παλιοσίδερα» από τη γέφυρα και κατά πόσον ενδεχομένως κάποιο από αυτά τα… παλιοσίδερα ήταν μοιραίο καθώς επηρρέαζε τη στατικότητα μιας ήδη προβληματικής κατασκευής.

Πως μπήκαν στο χώρο του εργοταξίου στο οποίο εκτελούνταν εργασίες επί δύο χρόνια και αν οι ίδιοι οι κάποιοι άλλοι το είχαν ξανακάνει. Επίσης, οι έχοντες την ευθύνη για την εκτέλεση του έργου είχαν λάβει μέταρα ασφαλείας και αν ναι ποιά ήταν αυτά.

 

Με πληροφορίες από twitter/ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα: Eνας νεκρός και τουλάχιστον 4 τραυματίες, πληροφορίες και για δύο εγκλωβισμένους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: