Καρδιοαναπνευστική ανακοπή από έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία η αιτία θανάτου του 46χρονου στην Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς

FILE PHOTO Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 46χρονου που φέρεται να εκτελούσε διανομές φαγητού κατά τις μεσημεριανές ώρες χθες στη Χαλκίδα και έφυγε από τη ζωή με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στην οποίο εργαζόταν ο άτυχος 46χρονος, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας για τα αίτια του θανάτου του.

Πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία για τον 46χρονο.

Όπως αναφέρει το Νοσοκομείο Χαλκίδας, «την Πέμπτη 20 Ιουλίου, προσεκομίσθη στις 16:55 στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30. Πιθανή αιτία θανάτου, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του, μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, οι συγγενείς έκαναν κλήση στις 16:38 από περιοχή κοντά στο Λιμεναρχείο. Σε έξι λεπτά, το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο του συμβάντος και παρέλαβε τον ασθενή, διακομίζοντάς τον άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr

 

Κρήτη: Γυπαετός λύγισε εξαντλημένος από τον καύσωνα στη μέση της ασφάλτου [video, photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: