Ισλαμο-εθνικιστικές κορώνες και παραλήρημα του Ερντογάν από την κατεχόμενη Κύπρο: Το τουρκικό έθνος, ισχυρίστηκε, ποτέ δεν υποκλίθηκε στους (κατά φαντασία του) …καταπιεστές!!

Islamist President Recep Tayyip Erdoğan made a speech at the inauguration of the new terminal building and runway of illegal “Ercan Airport” in the occupied areas of Cyprus. Photo via Turkish Presidency




Κορυφώνονται το βράδυ της Πέμπτης στα κατεχόμενα τα πανηγύρια της ντροπής με την καθιερωμένη παρέλαση, πριν από την οποία ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις.

«Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατή μια ομοσπονδιακή λύση», είπε ο απαράδεκτος Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας ότι μια νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης δεν θα είναι δυνατή εάν δεν γίνει αποδεκτή η κυριαρχική ισότητα του τουρκοκυπριακού “λαού”.

«Εύχομαι το έλεος του Θεού σε όλους τους μάρτυρές μας που έχασαν τη ζωή τους», πρόσθεσε, μεταφέροντας όπως είπε στα κατεχόμενα τους χαιρετισμούς 85 εκατομμυρίων ανθρώπων από την Τουρκία.

Ο ηγέτης της κατοχικής δύναμης δήλωσε τα παρακάτω στο παραλήρημά του:

«Διαπράχθηκε κάθε είδους σκληρότητα. Αλλά το τουρκικό έθνος ποτέ δεν υποκλίθηκε στους καταπιεστές. Η Ε/κ πλευρά δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι η Τουρκία θα έπαιρνε όλα τα ρίσκα και πως θα στεκόταν στο πλευρό του Τ/κ λαού.

Ο Τ/κ λαός που θέλουν να καταστρέψουν ζει με ασφάλεια κάτω από τη δική τους σημαία. Ο Τ/κ λαός κοιτάζει το μέλλον με σιγουριά με την αμέριστη υποστήριξη της Τουρκίας. Η Ε/κ προσπαθεί να κρύψει τη σφαγή από όλο τον κόσμο αλλά εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το “σφαγείο” που δημιουργήθηκε σε αυτή τη γη.

Ό,τι και να κάνουν, δεν θα εξαιρεθούν. Δεν ξεχνάμε όσα έγιναν σε αυτά τα εδάφη. Αναζητήσαμε τρόπους για να ζήσουν ειρηνικά τα δύο στοιχεία του νησιού. Αναζητούμε μια δίκαιη και επιθυμητή λύση. Εφόσον δεν γίνεται αποδεκτή η κυριαρχική ισότητα των Τ/κ, δεν μπορεί να μπει νέα διαπραγματευτική διαδικασία στο τραπέζι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

Σημειώνοντας πως ο αγώνας της Τουρκίας για μια δίκαιη λύση θα συνεχιστεί, καθώς «δεν είναι δυνατόν ο Τ/κ λαός να είναι αποκομμένος από τον κόσμο». «Η διεθνής κοινότητα θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να αναγνωρίσει την (παράνομη) “τδβκ”», κατέληξε.

Μία μαρτυρία σε ένα βίντεο που σπάει κόκκαλα και ραγίζει καρδιές: Η άνανδρη εισβολή του τουρκικού Αττίλα προκαλεί κόλαση… Βιασμοί, αίσχη και προσφυγιά για 49 χρόνια (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: