Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Αθήνα καταδικασμένο εγκληματία ναζί δήμαρχο; Μια ακόμη πρόκληση από τον Κασιδιάρη που πρέπει να λάβει συντριπτική απάντηση

Το ανατριχιαστικό μπράτσο του καταδικασμένου νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη. Αρχική δημοσίευση Πρώτο Θέμα




Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN που επικαλείται την δικηγόρο του καταδικασμένου εγκληματία, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο της Αθήνας.

Πρόκεται για μια νέα πρόκληση στη Δημοκρατία που πρέπει να αντιμετωπιστεί κατάλληλα, καθώς είναι αδιανόητο ένας καταδικασμένος για εγκληματική δράση, δηλωμένος ναζί, να μπορεί να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας.

Είναι επίσης σαφές ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του θα επιδιώξει να κάνει μια… επίδειξη δύναμης, όχι προφανώς για να εκλεγεί αλλά εγγράφοντας υποθήκες για το πολιτικό του μέλλον, όταν πλέον -δυστυχώς- θα μπορεί να μετέχει στην πολιτική ζωή του τόπου έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Προφανώς ο καταδικασμένος συναρχηγός της Χρυσής Αυγής σχεδιάζει μακροπρόθεσμα και ως εκ τούτου τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να βρουν από τώρα τον τρόπο της αντίδρασής τους.

ΝΕΑ (σημαντική) ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο Συνήγορος του Πολίτη της Ε.Ε. ερευνά το ρόλο της Frontex στο πολύνεκρο ναυάγιο με άμοιρους μετανάστες, ανοικτά της Πύλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: