Εξωφρενικός χορός εκατομμυρίων: Η Παρί λέει ναι στην Αλ Χιλάλ για τον Μπαπέ αλλά ο σούπερ σταρ προτιμά να μείνει στον πάγκο για ένα χρόνο

FILE PHOTO: Ο Κυλιάν Μπαπέ. EPA/FRANCK FIFE / POOL MAXPPP OUT




Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχτηκε την προσφορά – παγκόσμιο ρεκόρ της Αλ Χιλάλ, ύψους 259 εκατομμυρίων λιρών, για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το SkySports

Η Παρί που ανήκει σε εταιρία συμφερόντων Κατάρ πιστεύει ότι τουλάχιστον πέντε σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αρχηγού της Γαλλίας, με την Τότεναμ ανάμεσά τους, σύμφωνα με το Sky Sports News.

 

Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν δώσει άδεια στον Μπαπέ να μιλήσει με τον σύλλογο Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και τον άφησαν εκτός ομάδας για την περιοδεία προετοιμασίας στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συμπεριλάβουν μόνο παίκτες που είναι αφοσιωμένοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να διαθέσει 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια (1,06 δισ. ευρώ) για συμβόλαιο ενός έτους με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Όπως αναφέρεται η Παρί Σεν Ζερμέν θα εισπράξει 332 εκατομμύρια δολάρια (291,21 εκατ. ευρώ) και ο Κιλιάν Μπαπέ 776 εκατομμύρια δολάρια (699,35 εκατ. ευρώ).

Επίσης γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι αυτή την ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο διεθνή σούπερ σταρ.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν σκοπεύει να αποδεχθεί την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον ισπανικό ιστότοπο Relevo, o Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίζεται αρνητικός στην προσφορά των 300 εκατ. ευρώ, που του έγινε από τον αραβικό σύλλογο, και προτιμά να καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν παρά να μετακομίσει στη Saudi Pro League!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού στον παίκτη ότι οι μόνες επιλογές, που έχει στη διάθεσή του είναι είτε να ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε να αποχωρήσει φέτος με κανονική μεταγραφή.

Σε περίπτωση, πάντως, που η στάση του 24χρονου αλλάξει, η μετακίνησή του στον αραβικό σύλλογο ολοκληρωθεί το ρεκόρ του Νεϊμαρ θα σπάσει και ο Εμπαπέ θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Παρί έχει ήδη κάνει αποδεκτή την πρόταση και τώρα το μπαλάκι είναι στη μεριά του ποδοσφαιριστή.

 

Κάποιος να τους μαζέψει: Παρανοϊκή πρόταση 700 εκατ. από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον Μπαπέ για μια χρονιά..

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: