Η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών έρχεται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+ και στη glomex




Την μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών, το FIFA Women’s World Cup 2023 αναμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο και μαζί με αυτούς οι Έλληνες φίλαθλοι και επισκέπτες των δικών σας websites!

Όλες οι σταρ του ποδοσφαίρου γυναικών από 32 ομάδες του κόσμου θα μας χαρίσουν θέαμα υψηλού επιπέδου, σε ένα Τουρνουά που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο αλλά καλεί για ισότητα των φύλων στον αθλητισμό και γιορτάζει την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που μεταδίδεται για πρώτη φορά ολόκληρη από ελληνικό κανάλι, ζωντανά και αποκλειστικά μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 και της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή στα παγκόσμια αθλητικά δρώμενα, η glomex είναι ο επίσημος συνεργάτης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τη διάχυση video αποσπασμάτων του FIFA Women’s World Cup 2023™.

Στιγμιότυπα και highlights από τις αναμετρήσεις των ομάδων, οι καλύτερες pre & post game στιγμές, αρχειακό υλικό αλλά και αφιερώματα στις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες του κόσμου, θα είναι διαθέσιμα για να εμπλουτίσετε τις σελίδες των website σας και να τα προσφέρετε στο κοινό σας.

Τα video αποσπάσματα του FIFA Women’s World Cup 2023™ θα είναι διαθέσιμα μαζί με προτεινομένες περιγραφές στα ειδικά θεματικά κανάλια του ANT1/ANT1+ που έχουν δημιουργηθεί εντός της πλατφόρμας, ενώ η Editorial ομάδα της glomex θα φέρνει καθημερινά στο mailbox των newsroom επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές του τουρνουά.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: