Οι Deep Purple έπαιξαν «Ζορμπά» και «Τα παιδιά του Πειραιά»: Aπογείωσαν το Rockwave Festival στην Αθήνα [video]

Oι Deep Purple στο Rockwave Festival, στη Μαλακάσα. Photo via screenshot youtube (https://www.youtube.com/watch?v=oIyT7D8GJpg)




Oι Deep Purple που εμφανίστηκαν στο Rockwave Festival, στη Μαλακάσα έδωσαν ένα μοναδικό σόου με ελληνικό χρώμα και κυριολεκτικά απογείωσαν το κοινό.

Ειδικότερα, οι Deep Purple στο πλαίσιο του Rockwave Festival εμφανίστηκαν, το βράδυ της Παρασκευής (07/07), ξεκινώντας την εμφάνισή τους στο Terra Vibe της Μαλακάσας με το διαχρονικό «Smoke on the Water».

Ο Ίαν Γκίλαν στα 77 του χρόνια και η παρέα του, Ρότζερ Γκλόβερ (μπασίστας), Ίαν Πέις (ντράμερ), Ντον Έρεϊ (πλήκτρα) και Σάιμον ΜακΜπράιντ (κιθάρα), τα έδωσαν όλα στην πίστα παίζοντας τα πασίγνωστα ανά την υφήλιο κομμάτια .

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή της συναυλίας ήταν όταν ο Ντον Έρεϊ έπαιξε τον «Χορό του Ζορμπά» και «Τα παιδιά του Πειραιά», ξαφνιάζοντας και ενθουσιάζοντας το κοινό.

Κατά τη δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival, πέρα από τους Deep Purple, εμφανίστηκαν οι: Lazy Man’s Load, Rock ‘N’ Roll Children, Bokassa, As I Lay Dying και Saxon.

Τα είδωλα της ρέγκε: Ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ μεταμορφώνεται σε Μπομπ Μάρλεϊ για το «Bob Marley: One Love» [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: