Ετοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα Κέιν» η Μπάγερν: Επεισε τον παίκτη, ετοιμάζει νέα πρόταση στην Τότεναμ

FILE PHOTO: Harry Kane of England celebrates after the UEFA EURO 2024 qualification match between England and North Macedonia in Manchester, Britain, 19 June 2023. EPA, ADAM VAUGHAN




Ετοιμη για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κιήσεις του καλοκαιριού είναι η Μπάγερν, η οποία, σύμφωνα με το γερμανικό Skysports, έχει πείσει τον Χάρι Κέιν να μετακομίσει στο Μόναχο και ετοιμάζει νέα πρόταση προς την Τότεναμ.

Το ολοένα και πιο έντονο φλερτ μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και του Χάρι Κέιν έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του μεταγραφικού καλοκαιριού με την υπόθεση να έχει νέα επεισόδια σε καθημερινή βάση.

Στο τελευταίο εξ αυτών, το γερμανικό Skysports αναφέρει πως οι Βαυαροί έχουν πείσει πλήρως τον Άγγλο φορ να αποχωρήσει από την Τότεναμ και πλέον κινούνται με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις. Η συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του παίκτη έχει ήδη επιτευχθεί όμως η δυσκολία της υπόθεσης έγκειται στην επιμονή των Σπερς που δεν… ακούν τίποτα.

Ίσως βέβαια η ύψους 93 εκατομμυρίων ευρώ πρόταση που ετοιμάζει η Μπάγερν να αλλάξει τα δεδομένα. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο Κέιν βλέπει το μέλλον του μόνο στη Βαυαρία.

Εκδικάσθηκε η προσφυγή του Ντίνου Μήτογλου στο CAS: Στις 14 Ιουλίου αναμένεται η απόφαση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: