Απολογείται ο Πατούλης αλλά ο Πρωθυπουργός πρέπει να τον αποπέμψει: Ενώ καιγόταν η Ελλάδα αυτός χόρευε το “Θεέ μου τη δεύτερη φορά που θα ‘ρθω για να ζήσω όσο η καρδιά κι αν λαχταρά δεν θα ξαναγαπήσω”!!!

Το Δήμο Γλυφάδας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων και υποδομών που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, STR




Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δικαιολογείται και δήθεν… απολογείται μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο την ώρα που οι πυρκαγιές κατάκαιγαν τη χώρα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη».

Ο Πατούλης, που εκμεταλλεύται τα χρήματα τη Περιφέρειας για την προσωπική του προβολή, σημείωσε:

«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να τιμήσω την εκδήλωση τους με ένα χορό, κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός για τις υπερβολές του, Πατούλης βρέθηκε χθες σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις. Όμως, στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν καιγόταν η μισή Ελλάδα.

Η κ. Στανίση τραγούδησε το άσμα “δεν θα ξαναγαπήσω” και έγινε ένας …χαμός!

Το… τάιμινγκ που επέλεξε να χορεύει και να διασκεδάζει με τις τις κυρίες της Ομογένειας, ήταν το χειρότερο για τον περιφερειάρχη Αττική. Με τις πυρκαγιές ανά την επικράτεια να μαίνονται, έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση αν ο Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.), συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στελέχη της Ν.Δ. έχουν εξοργιστεί με τη συμπεριφορά του:

Αξιωματούχοι του κυβερνώντος κόμματος δεν έκρυψαν τα λόγια τους για την απ’ εδώ και πέρα στήριξή του Πατούλη στην Περιφέρεια στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Υποστηρίζουν ότι η Ν.Δ. πρέπει να αποσύρει την υποστήριξη της προς την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Μητσοτάκης, που “χειροκροτήθηκε” χθες για την απόφαση του να αποπέμψει τον υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος έκανε διακοπές εν μέσω εθνικής τραγωδίας, πρέπει να διώξει και τον Πατούλη. Αυτό, άλλωστε, ζητά η βάση της Ν.Δ.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

«Χθες, πράγματι παρευρέθηκα σε μία εκδήλωση των γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο προς τιμήν τους.

Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν από την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους και εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους» δήλωσε ο Πατούλης αναφέροντας μία έωλη δικαιολογία:

  • Ότι δήθεν του ζήτησαν οι κυρίες να χορέψει. Αλλά ακόμα και αν συνέβη αυτό, που πρόκειται για αστεία δικαιολογία, αυτός έπρεπε να συναινέσει;

«Την ώρα, που έβγαινα, συνέβη”, τόνισε, “ήταν μία κακιά στιγμή στην οποία θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, έχω αποδείξει πως δεν κρύβομαι στα δύσκολα, και έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

  • Για την ιστορία, δημοσιεύουμε τους στίχους του …μοιραίου τραγουδιού:

Το μερτικό μου απ’ τη χαρά
μου το ‘χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα ‘ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δεν θα ξαναγαπήσω.

Σαν θαλασσόδαρτο σκαρί
σαν βράχος ρημαγμένος
ήρθα σαν ξένος στη ζωή
και ξαναφεύγω ξένος
ήρθα σαν ξένος στη ζωή
και ξαναφεύγω ξένος.

Θεέ μου τη δεύτερη φορά
που θα ‘ρθω για να ζήσω
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά
δεν θα ξαναγαπήσω.

«Παραγγελιά» από Μαξίμου για το «πύρινο» ζεϊμπέκικο του Πατούλη, συνοδεία Στανίση: Κινδυνεύει να χάσει το χρίσμα παρά τη συγγνώμη για το… στιγμιαίο λάθος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: