«Παραγγελιά» από Μαξίμου για το «πύρινο» ζεϊμπέκικο του Πατούλη, συνοδεία Στανίση: Κινδυνεύει να χάσει το χρίσμα παρά τη συγγνώμη για το… στιγμιαίο λάθος [video]

Ο Γιώργος Πατούλης χορεύει ζεϊμπέκικο στο αίθριο του Ζαππείου Screen Shot via YouTube




Ιδιαίτερα ενοχλημένοι φέρονται να είναι στο Μέγαρο Μαξίμου με ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στο Ζάππειο Μέγαρο – εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών και εκρήξεων πυρομαχικών– κατά τη διάρκεια της 7ης Παγκόσμια Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, αρκετά από αυτά τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στήριξή του στην Περιφέρεια στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης στο video εικονίζεται να χορεύει με πάθος ζεϊμπέκικο που τραγουδάει η Κατερίνα Στανίση ενώ τον επεφυμούσαν με εκφράσεις του τύπου «μπράβο στον περιεφερειάρχη μας», «μπράβο στον Γιώργο Πατούλη», τις οποίες απολάμβανε.

Ωστόσο, η κίνηση του κ. Πατούλη να χορέψει εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών, που μαίνονταν σε αρκετές περιοχές της χώρας, φέρεται να προκάλεσαν την αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού, οι οποίοι άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στήριξή του στις εκλογές.




Ζήτησε συγγνώμη ο Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. «Χθες, πράγματι παρευρέθηκα σε μία εκδήλωση των γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο προς τιμήν τους. Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν από την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους και εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους» ανέφερε αρχικά.

«Την ώρα, που έβγαινα, συνέβη, ήταν μία κακιά στιγμή στην οποία θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, έχω αποδείξει πως δεν κρύβομαι στα δύσκολα, και έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: