«Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και οι 26 ρόλοι της Σάρα Σνουκ: Η επιστροφή της ηθοποιού στη σκηνή του West End

FILE PHOTO: Sarah Snook arrives for the 2021 AACTA Awards at the Sydney Opera House, in Sydney, Australia. EPA, BIANCA DE MARCHI




Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Succession», Σάρα Σνουκ θα υποδυθεί 26 διαφορετικούς χαρακτήρες σε παράσταση που ανεβαίνει το επόμενο έτος στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα διασκευή του μυθιστορήματος του Όσκαρ Ουάιλντ, «The Picture of Dorian Gray» (Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι).

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Σνουκ στη σκηνή του Λονδίνου μετά το ντεμπούτο της το 2016 δίπλα στον Ρέιφ Φάινς στο «The Master Builder» (Ο Αρχιμάστορας Σόλνες).

Η Σάρα Σνουκ δήλωσε στο BBC News ότι η ιδέα να υποδυθεί τόσους πολλούς ρόλους ήταν «μια συναρπαστική πρόκληση, την οποία ανυπομονώ να βιώσω».

Η παράσταση «The Picture of Dorian Gray» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου 2024 στο Theatre Royal Haymarket και θα διαρκέσει σχεδόν 12 εβδομάδες.

Η νέα θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ουάιλντ του 1890 έχει ήδη γνωρίσει μια επιτυχημένη πορεία στην πατρίδα της Σνουκ, την Αυστραλία, αν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύθηκε άλλη ηθοποιός.

Συζητώντας για τη μεταφορά της παράστασης στο Λονδίνο, η ηθοποιός είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη από την προοπτική να επιστρέψω ξανά στη σκηνή, πόσο μάλλον μια σκηνή στο West End».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Καμάλα Χάρις αποτίει φόρο τιμής στην Τίνα Τέρνερ: Πως η «βασίλισσα του ροκ» επηρέασε τη ζωή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: