Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια ζητεί ο πρωθυπουργός της Πολωνίας * Αρνείται τις κατηγορίες ο Μπαγκλαντεσιανός

FILE PHOTO: Η άτυχη Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω. Φωτογραφία από το “Βήμα της Κω”.




Την έκδοση του δράστη που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια ζητεί ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Με ανάρτησή του στο Twitter o Ματέους Μοραβιέτσκι, αναφέρει:

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή»

Την ίδια ώρα, μετά την ανακάλυψη του πτώματος της Αναστάζια χθες το απόγευμα, το δράμα του θανάτου της εξελίσσεται πλέον στα δικαστήρια της Κω.

Σήμερα το πρωί κλήθηκε και έδωσε νέα κατάθεση ο σύντροφος της κοπέλας, 28χρονος Πολωνός με τον οποίο είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί η άτυχη κοπέλα στην Κω.

Επίσης στα δικαστήρια προσήλθε και η μητέρα της Αναστάζια η οποία είχε αφιχθεί χθες από την Πολωνία συνοδεία ιδιωτικού ντεντέκτιβ.

Ο νεαρός Πολωνός, που ήταν ο άνθρωπος που κατήγγειλε την εξαφάνιση της κοπέλας, κλήθηκε να διευκρινίσει συγκεκριμένα σημεία από όσα είχε ήδη καταθέσει

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Μπαγκλαντεσιανός

Προθεσμία για την Τέταρτη στις 12 το μεσημέρι πήρε ο νεαρός από το Μπαγκλαντές προκειμένου να απολογηθεί.

Κατηγορείται και έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο συνήγορός του εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή.

Σήμερα η νεκροψία στην Ρόδο

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Πολωνής, η οποία  βρέθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αλυκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως

Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Η νεκροψία- νεκροτομή της 27χρονης θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες.

Η σορός εντοπίστηκε σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ παράλληλα την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Συνήγορος Μπαγκλαντεσιανού: Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ο συνήγορός του 32χρονου από το Μπαγκλαντές,  Ζαφείρης Δρόσος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται την εμπλοκή του.

Ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες ενώ όπως είπε δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Επίσης ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, διευκρίνισε ότι το αδίκημα στο οποίο θα ανακριθεί είναι μόνο αυτό που αφορά την αρπαγή της 27χρονης.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr/skai.gr

Ο δολοφόνος στραγγάλισε την Αναστάζια: Η αστυνομία εντόπισε DNA της κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: