Σκηνικό διάλυσης στο ΔΗΣΥ: Η Αννίτα Δημητρίου προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ομιλεί για απωθημένα, ανθρώπινα λάθη και περιρρέουσα

Η πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου στη 16η Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων Μικρών Κρατών Ευρώπης, στο Λουξεμβούργο. Φωτογραφία Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το σκηνικό διάλυσης στο κόμμα της, μετά την ανάληψη της προεδρίας από την ίδια.

«Όσο επιτηδευμένα και αν κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, ούτε ισχύει, ούτε πρόκειται να είναι αυτή η κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε», ανέφερε μιλώντας για την εσωστρέφεια στον ΔΗΣΥ. Σημείωσε ότι «η νέα ηγεσία του (δηλαδή η ίδια)- θα πρέπει να τύχει στήριξης από όλους, μακριά από προσωπικές ατζέντες».

Μιλώντας στο ΡΙΚ και στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση από το Λουξεμβούργο, η κα. Δημητρίου ανέφερε ότι:

«Οποιαδήποτε εικόνα αδικεί και εμάς αλλά και τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε».

Συνέχισε τονίζοντας πως προβληματίζει την ηγεσία του ΔΗΣΥ όλο αυτό.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά δύσκολα σημεία, να μιλήσουμε ανθρώπινα, εμείς όμως έχουμε όρεξη, έχουμε αποφασιστικότητα, είμαστε η νέα ηγεσία», δήλωσε η κα. Δημητρίου. Πρόεσθεσε ότι: «δεν θα αφήσουμε είτε απωθημένα αν θέλετε, είτε ανθρώπινα λάθη να κατακλύζουν την περιρρέουσα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «θα εργαστούμε για να ενώσουμε πραγματικά στην πράξη το κόμμα μας. Χρειαζόμαστε το χρόνο μας αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα παραμείνει πρωταγωνιστής», χαρακτηρίζοντας επιτηδευμένα τα όσα ακούγονται.

Κλείνοντας είπε πως: «όσο επιτηδευμένα κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, ούτε ισχύει, ούτε και πρόκειται να είναι αυτή η κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει νέα ηγεσία και η νέα ηγεσία του θα πρέπει να τύχει στήριξης από όλους μακριά από προσωπικές ατζέντες.»

Αποκάλυψε στο Σίγμα τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στο Ισραήλ: Ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου λέει ότι πάει σε διευθέτηση το θέμα «Αφροδίτη-Ισάι» (video)

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος νουθετεί τον κατοχικό ηγέτη: Είναι …ανοιχτός, λέει ο άθλιος, για διάλογο που θα αφορά το φυσικό αέριο της Κύπρου!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: