Ρόμπερτ Ντε Νίρο Vs Αλ Πατσίνο: Ποιος είναι καλύτερος; Ηθοποιία, σεξαπίλ και τώρα μπαμπάδες στα γεράματα [videos]

Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Δύο από τα ιερά τέρατα του αμερικανικού σινεμά. Screenshot via YouTube/




Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι “καταδικασμένοι” να συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι δύο μεγαλύτεροι ηθοποιοί της γενιάς τους –οι δύο σπουδαιότεροι ηθοποιοί των περισσότερων γενεών– ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο θα περάσουν το υπόλοιπο της αιωνιότητας συγκρινόμενοι, καθώς φαίνεται.

  • Δεν παύουν οι συζητήσεις για το  ποιος έπαιξε τους καλύτερους ρόλους, ποιος ήταν ο καλύτερος στο The Godfather Part II, ποιος κέρδισε την πρώτη τους κοινή σκηνή στο Heat, ποιος ήταν ο λιγότερο κακός στο Righteous Kill.

Και τώρα τελευταία οι συγκρίσεις έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Πριν από μερικές εβδομάδες το Twitter πήρε φωτιά προσπαθώντας να καταλάβει αν ο Αλ Πατσίνο είναι πιο σέξι από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι σκληρός και δεν σταματά ποτέ.

  • Λίγες μέρες αφότου ο Ντε Νίρο ανακοίνωσε ότι θα γίνει ξανά πατέρας στα 79 του, ο Πατσίνο ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας στα 83 του.

Οι εκπρόσωποι του Πατσίνο αποκάλυψαν αυτή την εβδομάδα ότι η 29χρονη φίλη του ηθοποιού Νουρ Αλφαλά (η οποία στο παρελθόν είχε σχέση με τον 79χρονο Μικ Τζάκερ) είναι οκτώ μηνών έγκυος. Και αυτό, σίγουρα, έχει ανοίξει έναν ολόκληρο κόσμο νέων και συναρπαστικών κατηγοριών σύγκρισης.

Προφανώς, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Πατσίνο κερδίζει αν το κρίνουμε καθαρά με βάση την ηλικία του πατέρα. Και, σε κάποιο βαθμό, κερδίζει και στην κατηγορία της διαφοράς ηλικίας με την σύντροφό του.

Η σύντροφος του του Ντε Νίρο, η Τίφανι Τσεν, φέρεται να είναι 45 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι απολαμβάνουν μια διαφορά ηλικίας 34 ετών.

Ο Πατσίνο, εν τω μεταξύ, είναι ολόκληρα 54 χρόνια μεγαλύτερος από τον Αλφαλά.

Για να το κάνουμε κάπως εικόνα, όταν γεννήθηκε η Τσεν, ο Ντε Νίρο ετοιμαζόταν να κάνει το Raging Bull. Αλλά η Αλφαλά γεννήθηκε το 1994, δηλαδή ένα χρόνο πριν ο Πατσίνο παίξει τον ρόλο του παππού στο Two Bits.

Ωστόσο, ο Ντε Νίρο παίρνει το πλεονέκτημα αν μιλάμε για τεράστια ποσότητα μωρών.

Το παιδί του Πατσίνο θα είναι μόνο το τέταρτο του, ενώ το νέο παιδί του Ντε Νίρο είναι το έβδομο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια κατηγορία που μπορεί να κριθεί οριστικά ακόμη…

Εξάλλου, είναι ακόμα μόλις 79 και 83 ετών αντίστοιχα!

Τίποτα – εκτός από την ηλικία, την κοινή λογική και μια πιθανώς καταστροφική έλλειψη Viagra – δεν μπορεί να τους εμποδίσει από το να δημιουργήσουν μια στρατιά μωρών.

Υπάρχει επίσης το ερώτημα ποιο παιδί θα μεγαλώσει με τις περισσότερες αναμνήσεις από τον πατέρα του. 

Για να μην είμαστε πολύ ζοφεροί, αλλά, ακόμα κι αν ο Ντε Νίρο και ο Πατσίνο ξεπεράσουν τις πιθανότητες και πεθάνουν στην ηλικία των 100 ετών και άνω, τα παιδιά τους θα είναι μόνο 21 και 17 ετών.

Σε αυτήν την ηλικία, δεν θα είναι αρκετά μεγάλα για να φτάσουν πραγματικά να γνωρίζουν τους μπαμπάδες τους πλήρως, πέραν δηλαδή της σχέσης πατέρα- παιδιού.

Ούτε ο Πατσίνο ούτε ο Ντε Νίρο θα μπορέσουν να μεταδώσουν την πιο αξιόπιστη σοφία τους στα παιδιά τους. που, κατά πάσα πιθανότητα, είναι είτε: «Μην κάνεις ποτέ μια τρίτη ταινία για τον Νονό» είτε: «Μείνε μακριά από οποιαδήποτε ταινία με τη λέξη παππούς στον τίτλο»….

  • Προφανώς, όμως, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας αληθινός νικητής εδώ, και αυτός είναι ο Αλ Πατσίνο.

Γεννήθηκε πριν από 83 χρόνια. Το παιδί του θα γεννηθεί το 2023. Εάν το νέο μωρό μπορεί να ζήσει όσο ο πατέρας του, τότε τι πραγματικά τεράστιο διάστημα ιστορίας θα έχουν δει μεταξύ τους.

Ο Αλ Πατσίνο γεννήθηκε πέντε χρόνια πριν πεθάνει ο Αδόλφος Χίτλερ. Αν το παιδί του φτάσει τα 83, τότε θα ζήσει μέχρι το έτος 2106. Πολύ καιρό μετά η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να έχει εξαφανίσει όλη την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε. Τι εκπληκτική, εντυπωσιακή κληρονομιά. Συγχαρητήρια, Αλ!

 

 

Με πληροφορίες από The Guardian

«Είναι θέμα βιολογίας;» Το «πιο γρήγορο κορίτσι» του Κονέκτικατ μηνύει την Πολιτεία: Έχασε σε αγώνες στίβου και μια υποτροφία από τρανσέξουαλ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: