O Στρατηγός Φλώρος σε νέες περιπέτειες… [photos, video]

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει στιγμιότυπο από την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων και συντήρησης ικανότητας αλεξιπτωτιστή και υποβρυχίου καταστροφέα. Νέα Πέραμος, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/STR




Στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμων της Νέας Περάμου μετέβη για επίσκεψη σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο Στρατηγός, μάλιστα, πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο Chinook CH-47D και πήρε μέρος σε δράσεις υποβρύχιων καταστροφέων με τους διοικητές και το προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή και Υποβρύχιου Καταστροφέα.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/STR

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/STR

 

 

Η μετάγγιση του τελικού software εκκινεί στα F-16 Viper: Το πρωτότυπο ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα (Photos- video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: