Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει, 42 χρόνια μετά τη «Χαμένη Κιβωτό»: Η έκπληξη του Κε Χούι Κουάν στον Χάρισον Φορντ [video]

Ο ηθοποιός Κε Χούι Κουάν με τον Χάρισον Φορντ στην αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Photo via youtube, extratv




Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η αμερικανική πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Ιντιάνα Τζόουνς» στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στο ρόλο του ηρωϊκού θρύλου και αρχαιολόγου για το πολυαναμενόμενο τελευταίο κεφάλαιο του εμβληματικού franchise.

Η πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών έκανε την αγωνία του κοινού ακόμα μεγαλύτερη, όσο όμως πλησιάζει η ημερομηνία ανοίγματος της ταινίας (η οποία ελπίζουμε να σώσει την καλοκαιρινή σεζόν, που -ιδιαίτερα στην Ελλάδα, λόγω καιρικών συνθηκών- πάει από το κακό στο χειρότερο), οι αντιδράσεις από τις ειδικές προβολές κάνουν τους θαυμαστές του ήρωα ακόμα πιο ανυπόμονους.

Ήταν 14 Ιουνίου όταν στο θέατρο Dolby στο Χόλιγουντ έφταναν οι κινηματογραφικοί αστέρες Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Karen Allen, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richtersand, Ethann Isidore. Μαζί τους ήταν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος James Mangold καθώς και οι παραγωγοί Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel.

Τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, κέρδισαν οι εκτελεστές παραγωγοί Steven Spielberg και George Lucas, όπως και ο συνθέτης Τζον Γουίλιαμς.

Αν και ο Σπίλμπεργκ επέλεξε αποκλειστικά την καρέκλα του παραγωγού, η αίσθηση της ταινίας παραμένει πολύ κοντά στις πρωτότυπες, καθώς ο Τζον Γουίλιαμς, 42 χρόνια μετά την περιπέτεια στη «Χαμένη Κιβωτό», αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τα εμβληματικά μουσικά σκορ.

Η έκπληξη στον Χάρισον Φορντ

Ο ηθοποιός Κε Χούι Κουάν επεφύλαξε έκπληξη στον πρώην συμπρωταγωνιστή του Χάρισον Φορντ στην αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny» (Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου).

Οι δύο σταρ, οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί στην ταινία του 1984 «Indiana Jones and the Temple of Doom» (Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού) φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί αφού Κε Χούι Κουάν πλησίασε αθόρυβα τον Χάρισον Φορντ.

Ο Κουάν, ο οποίος υποδύθηκε τον ρόλο του πιτσιρίκου (Short Round) στο πλευρό του λάτρη της περιπέτειας αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς, φέρεται να εμφανίστηκε στην πρεμιέρα για να στηρίξει την οικογένεια της κινηματογραφικής σειράς «Indiana Jones».

Σε στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κουάν κάνει ότι χορεύει πίσω από τον Φορντ, ο οποίος μιλάει με έναν δημοσιογράφο. Μόλις ο Φορντ αντιλαμβάνεται ότι κάποιος βρίσκεται πίσω του, γυρίζει και κάνει μια μεγάλη αγκαλιά στον Κουάν.

Σε δηλώσεις του στο ET Online για τη συνάντησή του με τον Φορντ στο κόκκινο χαλί, ο Κουάν είπε:

«Ο Φορντ είναι ένας τόσο ευγενικός άνθρωπος, ένας τόσο ταπεινός άνθρωπος. Και ο λόγος που μου αρέσει τόσο πολύ η υποκριτική είναι εξαιτίας του, εξαιτίας αυτής της εμπειρίας που είχαμε στο Temple of Doom». «Λοιπόν, εδώ είμαστε τόσα χρόνια μετά» προσέθεσε.

Η τελευταία φορά που οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ήταν στη σκηνή στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2023, όταν ο Χάρισον Φορντ απένειμε στον Κε Χούι Κουάν και το καστ του «Everything Everywhere All at Once» το βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Με πληροφορίες από ertnews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: