Μια μικρή Ελλάδα στο «Ελληνικό Γλέντι» στο Ντάργουιν της Αυστραλίας: Ελληνικός πολιτισμός και παραδόσεις

Σκηνή από παλαιότερο ” Γλέντι” via facebook https://www.facebook.com/glenti.com.au




Το «Ελληνικό Γλέντι» που προβάλλει το ελληνικό όνομα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της πατρίδας μας, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της Northern Territory θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου στο Darwin της Αυστραλίας.

Το ιστορικό Bicentennial Park θα μετατραπεί και πάλι σε μια μικρή Ελλάδα, ντυμένη στα γαλανόλευκα, γεμάτη ζωντάνια και ομορφιά για να δώσει υπέροχα δείγματα του πολιτισμού μας με όλες τις γενιές των Ελλήνων της Βικτώριας να δίνουν το παρών.

Το φεστιβάλ «Γλέντι» του Ντάργουιν, άρχισε το 1988, διοργανώνεται από τους ομογενείς και έχει πάρει διαστάσεις χρώμα και ποιότητα που το έχουν προβάλει σε όλη την Αυστραλία αλλά και εκτός συνόρων. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών όχι μόνο από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας, αλλά και από την Κάλυμνο.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Κύπρου μέσω του Omega για την καταδίκη του τέως Κιτίου: Αποκατάσταση της αλήθειας και του αισθήματος δικαιοσύνης στο ποίμνιο (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: