Μετά τις απανωτές ήττες ψάχνει “παρηγοριά” στην Ελλάδα ο ΔΗΣΥ: Προσπαθεί να ταυτιστεί με τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ελληνικές εκλογές της Κυριακής

FILE PHOTO: Η πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Φωτογραφία via Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) για τις βουλευτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο ΔΗΣΥ σημειώνει ότι «είμαστε αισιόδοξοι πως την Κυριακή και πάλι ο ελληνικός λαός θα δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία καθαρή εντολή αυτοδυναμίας και συνέχισης της αξιόπιστης διακυβέρνησής τους».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Κυριακή οι Έλληνες ψηφίζουν για τη ζωή και το μέλλον τους. Η Νέα Δημοκρατία, το αδερφό κόμμα του ΔΗΣΥ, αποτελεί δύναμη εγγύησης της σταθερότητας και της ανάπτυξης για να συνεχίσει η Ελλάδα να βαδίζει στον δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και της προόδου.

Τον δρόμο δηλαδή, που έχει χαράξει με το όραμα, τις πολιτικές και τις μεταρρυθμίσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την Ελλάδα της «στρατηγικής υπευθυνότητας», όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε. Μια Ελλάδα με ισχυρό ευρωπαϊκό στάτους, περήφανη και πρωταγωνίστρια στην περιοχή.

Είμαστε αισιόδοξοι πως την Κυριακή και πάλι ο ελληνικός λαός θα δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία καθαρή εντολή αυτοδυναμίας και συνέχισης της αξιόπιστης διακυβέρνησής τους.

Το υποχείριο του Ερντογάν μιλά ξανά για «κυριαρχική ισότητα» και «επενδυτές από το εξωτερικό» που εγκαθίστανται στα κατεχόμενα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: