Η Τότεναμ ζητάει 200 εκατ. για τον Κέιν, προκειμένου να… προικίσει τον Ποστέκογλου: Υπέγραψε για 4 χρόνια

File Photo epa10309882 Celtic FC coach Angelos Postecoglou l EPA/DAN HIMBRECHTS EDITORIAL USE ONLY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT




Η Τότεναμ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου και ο ομογενής Αυστραλός τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία των Λονδρέζων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 57χρονος Ποστέκογλου, ο οποίος οδήγησε την Σέλτικ στο τρεμπλ στη Σκωτία, είχε εργαστεί στο παρελθόν στις Γιοκοχάμα Μαρίνος, Μπρισμπέιν Ρόαρ και Μελβούρνη Βίκτορι, ενώ διετέλεσε για μία τετραετία ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

«Ο Ποστέκογλου φέρνει θετική νοοτροπία και γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει τον τρόπο του να βελτιώνει τους παίκτες και αντιλαμβάνεται τη σημασία της σύνδεσης με την ακαδημία κάτι που είναι σημαντικό για το σύλλογό μας. Επίσης τα αποτελέσματα του στις ομάδες που εργάστηκε δείχνει την αξία του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος επισήμανε πως «το τετραετές συμβόλαιο δείχνει την εμπιστοσύνη μας στο σχεδιασμό του για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας τα επόμενα χρόνια.»

Από την πλευρά του ο Ποστέκογλου, ο πρώτος Αυστραλός που κάθεται σε πάγκο ομάδας της Premier League, μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι στον πάγκο μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Ξέρω το μέγεθος της πρόκλησης και θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τη διοίκηση για την επιλογή της. Επίσης πρέπει να εκφράσω τη ευγνωμοσύνη μου στη Σέλτικ, καθώς χωρίς αυτήν δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να εργαστώ στην Αγγλία.»

Θέλει 200 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κέιν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι επικρατέστεροι σύλλογοι για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ο οποίος θα φύγει άμεσα από την Τότεναμ. Και την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι», θέλουν να «εκμεταλλευθούν» την προτίμηση του Άγγλου επιθετικού να μην φύγει από το Νησί, οι Μαδριλένοι, προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους, θεωρώντας ότι πρόκειται για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Ο Κέιν αποτελεί «διακάη πόθο» του Κάρλο Αντσελότι, ενώ ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει εντυπωσιασθεί από τον Κάϊ Χάβερτζ.

Αμφότεροι, θα μπορούσαν αυτό το καλοκαίρι να αφιχθούν στην ισπανική πρωτεύουσα για την ιστορική ομάδα, όμως ο… δρόμος είναι ακόμη μακρύς για τις δύο μεταγραφές. Η περίπτωση του Χάβερτζ, είναι πιό εύκολη, δεδομένου ότι η διοίκηση της Τσέλσι, αξιώνει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του, ενώ αντίθετα, οι απαιτήσεθις της Τότεναμ, είναι υπερτριπλάσιες και «αγγίζουν» τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER» αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ, έκαναν μια αρχική προσφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ ως «σημείο εκκίνησης» για την απόκτηση του Κέιν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2024. Ομως τα «σπιρούνια» θέλουν πολλά περισσότερα χρήματα, με την «Defensa Central», να αναφέρει ότι η Τότεναμ απαιτεί 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η Σέλτικ θέλει Μαρέσκα, εναλλακτική ο Ρότζερς

Σε συμφωνία έφτασε η Τότεναμ με τον Αγγελο Ποστέκογλου, προκειμένου ο ομογενής Αυστραλός τεχνικός της Σέλτικ ν’ αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων από την επόμενη περίοδο. Ο 57χρονος προπονητής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την αγγλική ομάδα.

Ο Ποστέκογλου, ο οποίος οδήγησε την Σέλτικ στο εγχώριο τρεμπλ, είχε εργαστεί στο παρελθόν στις Γιοκοχάμα Μαρίνος, Μπρισμπέιν Ρόαρ και Μελβούρνη Βίκτορι, ενώ διετέλεσε για μία τετραετία ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Σκωτίας για τη θέση του Ποστέκογλου έχει προσεγγίσει τον Ιταλό βοηθό του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, Εντσο Μαρέσκα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από τη Λέστερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία / Γλασκώβη, Βρετανία / Μαδρίτη, Ισπανία

Ξεκίνησε και επίσημα το τριετές… ταξίδι του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία με περίπου €300 εκατ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: