Φρικτές κατηγορίες εναντίον Ελληνοαμερικανού καθηγητή για “πράξεις” με τον …σκύλο του! Συνελήφθη από την αστυνομία στις ΗΠΑ

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Themis Matsoukas. Φωτογραφία από το Penn State University




Ένας διάσημος καθηγητής, ελληνικής καταγωγής, του Πανεπιστημίου Penn State αντιμετωπίζει σκληρές καταγγελίες ότι έκανε σεξουαλικές πράξεις στον σκύλο του. Οι εικόνες καταγράφηκαν από κάμερα παρακολούθησης δασικών μονοπατιών.

Ο Θέμης Ματσούκας, 64 ετών, φέρεται να «συνελήφθη» από την κάμερα στη μέση της άθλιας πράξης με το κατοικίδιο ζώο του, στα μπάνια του κρατικού δάσους Rothrock. Φορούσε μάσκα, ήταν μισογυμνός, χωρίς κάλτσες και παπούτσια.

Ο βραβευμένος καθηγητής πιάστηκε να προσπαθεί να ηχογραφήσει τον εαυτό του να εκτελεί τις πράξεις με ένα ηλεκτρονικό tablet, αναφέρει το κανάλι Fox43.

Οι φερόμενες πράξεις περιελάμβαναν άσεμνη έκθεση του σκύλου, αυνανισμό και σεξουαλική επαφή με σκύλο, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι ερευνητές φέρεται να τον εντόπισαν μέσα από ένα σακίδιο North Face. Αυτό ανάγκασε τον εκνευρισμένο Ματσούκα να παραδεχτεί στους αξιωματούχους ότι το έκανε για να «ξεθυμάνει».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: