Αρνείται τα πάντα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές: Η κόρη μου απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε λέει ο πατέρας της Αναστάζια

Φωτογραφία από το Facebook της Αναστάσια Ρουμπίνσκα




Προθεσμία για την Τέταρτη στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, πήρε ο νεαρός από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί για αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Ο 32χρονος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ στο «κάδρο» των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αφού οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο, μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας.

Ο πατέρας της Αναστάζια: Απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε.

Ως ένα αγαθό κορίτσι που πίστευε πως όλος ο κόσμος είναι καλός και με βάση αυτό λειτουργούσε απερίσκεπτα, περιέγραψε ο πατέρας της άτυχης Αναστάζια την κόρη του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στο πολωνικό δίκτυο onet.pl όταν η γυναίκα του πετούσε για την Ελλάδα, προκειμένου να βρει ένα «σημάδι ζωής» της κόρης τους, ήξερε ήδη, είχε το ένστικτο πως πλέον δεν ψάχνουν για την Αναστάζια αλλά για την σορό της.

«Το πρωί, η γυναίκα μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν με τον Μιχαήλ, το αγόρι της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα σήμερα» λέει ο Αντρέι Ρουμπίνσκι, ο πατέρας της Αναστάζια, στην συνέντευξή του.

«Η σορός της λέγεται ότι είναι σε άσχημη κατάσταση, αφού βρισκόταν εκτεθειμένη σε εξωτερικές συνθήκες για έξι ημέρες. Αρχικά, η αναγνώριση έπρεπε να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν τη σορό για να μην πάθει σοκ η σύζυγος», προσθέτει.

«Την εξαπάτησαν και περίμεναν μέχρι να νυχτώσει», εκτιμά ο πατέρας.

«Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε έναν οίκο ανοχής. Στη συνέχεια, όμως, όταν ο 32χρονος συλληφθείς υποστήριξε στις αρχές πως είχε συναινετικό σεξ μαζί της και μετά την άφησε, κατάλαβα ότι αυτή η ιστορία δεν θα μπορούσε να έχει τελειώσει καλά»

Μάλιστα περιγράφει πως λίγες μέρες πριν την τραγωδία, η Αnastazja είχε κάψει το χέρι της ενώ είχε μια «χαζή ιδέα».




«Το γεγονός ότι είχε πάθει έγκαυμα την στενοχωρούσε πολύ γιατί νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Άλειψε το χέρι της με αλοιφές, αλλά δεν υπήρξε βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει χασίς. Μίλησε με τα αγόρια στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της βρουν» – λέει ο πατέρας της γυναίκας.

«Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους και να της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την γύριζε σπίτι ένας άντρας. Αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που έχουμε υπ’ όψιν μας ως πιθανά σχετιζόμενους με τον θάνατό της, μπορεί να έχουν τραπεί σε φυγή επειδή ακούσαμε ότι δεν βιάστηκε μόνο από έναν», προσθέτει.

Συνοψίζει πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αναστασία απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε.

«Το γεγονός ότι αγνοούνταν, μας το ανέφερε το αγόρι της το απόγευμα της Δευτέρας. Όταν ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία το βράδυ, εκείνοι για λίγο δεν εδώσαν σημασία. Μόνο όταν ένας φίλος παρενέβη στην πρεσβεία, υπήρξε κινητοποίηση», τονίζει ο Αντρέι Ρουμπίνσκι.

Στην έρευνα εντοπισμού της συμμετείχε από την αρχή ο φίλος της. Ήταν ο σύνδεσμός με την ελληνική αστυνομία. Μελετώντας πλάνα κάμερας κλειστού κυκλώματος, εντόπισαν την Αναστασία να ανεβαίνει σε μοτοσυκλέτα με κάποιον. Με βάση τους αριθμούς της πινακίδας κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί αυτός ο άνδρας από το Μπαγκλαντές, λέει ο πατέρας της 27χρονης.

 

Στη Ρόδο για νεκροψία -νεκροτομή η σορός της 27χρονης

Στο μεταξύ η σορός της 27χρονης Πολωνής έχει μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα ασφυξίας, καθώς εκ πρώτης όψεως δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα.

Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Εκδοση στην Πολωνία ζήτησε ο Πολωνός πρωθυπουργός

Την έκδοση του 32χρονου στην Πολωνία ζήτησε ο πρωθυπουργός της χώρας Με ανάρτησή του στο Twitter o Ματέους Μοραβιέτσκι, αναφέρει:

 

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΣΚΑΙ

Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια ζητεί ο πρωθυπουργός της Πολωνίας * Αρνείται τις κατηγορίες ο Μπαγκλαντεσιανός

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: