Τι σοφίστηκε, νομίζετε, για να απολογηθεί ο Μαργαρίτης Σχοινάς στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη; Δεν εννοούσε αυτόν ότι είναι πράκτορας του Πούτιν!!!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά. Γελά καθώς γνωριζει ότι είναι για …κλάμματα!!! Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Μετά από ένα περίπου χρόνο, ο Επίτροπος της Ελλάδας και αντιπρόεδρος στην Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, επιτέλους μίλησε για το επίμαχο θέμα της ρωσικής «ανάμειξης» στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου του περασμένου Φεβρουαρίου.

Στα fake news που διακίνησε, είχε μπερδέψει με ανόητο και απαράδεκτο τρόπο, και τον τότε προεδρικό υποψήφιο και σήμερα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστω και αν δεν είπε το όνομα του.

Όλοι ήξεραν όταν ολοκλήρωσε το παραλήρημα υποστήριξης του προς τον πρώην πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Σχοινάς επισκέφθηκε τη Λευκωσία, συναντήθηκε με τον κ. Χριστοδουλίδη, και σύμφωνα με πληροφορίες, του έδωσε εξηγήσεις για το ατόπημα του. “Γονάτισε” και προσκύνησε το νέο Πρόεδρο της Κύπρου και στις δηλώσεις του τον ύμνησε.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Έλληνας Επίτροπος δεν είχε το θάρρος να ζητήσει στα ίσια, και αντρίκια, συγνώμη. Ισχυρίστηκε ότι δεν εννοούσε τον κ. Χριστοδουλίδη ως «Δούρειο Ίππο» του αυταρχικού «Βλαδίμηρου» Πούτιν. Αλλά τον προηγούμενο πρέσβη της Ρωσίας. Βεβαίως, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, είναι απαράδεκτος διότι συνεχίζει να υπονομεύει τον κ. Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Σχοινάς επιθυμεί να είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, εάν κερδίσει την αυτοδυναμία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θέλει αναπληρωτή υπουργό ή υφυπουργό τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη. Με το συμπάθιο και χωρίς παρεξηγήσεις, θα είναι μέγα λάθος να συμβούν τα παραπάνω. Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη μπορείτε πολύ καλύτερα…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η υπόθεση, μετά από ένα χρόνο, κλείνει. Και ο κ. Σχοινάς “παραδίδεται” στο αναγνωστικό κοινό, ως ένας κοινός συκοφάντης. Αυτά… Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Η συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας με τη «νεκρή Μαρία» στον Έβρο κατέπεσε σαν χάρτινος πύργος: Πλήρωσε για το καραμπινάτο ψέμα ο αρχισυντάκτης του Spiegel (video)

Ο Σχοινάς ενώπιον του Νίκου Χριστοδουλίδη, που προεκλογικά “πολεμούσε”: Στο δίπολο του Ελληνισμού, Αθήνα-Λευκωσία, έχουμε ισχυρές ηγεσίες, δήλωσε…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: