Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς θα ψηφίσει ο Μητσοτάκης: Χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους σε καφέ στην Ερμού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με δημοσιογράφους σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, μία μέρα πριν τις εκλογές, Σάββατο 20 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας), σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Χαλαρή κουβέντα είχε το μεσημέρι σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευδιάθετος ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα.

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη γύρω από τον αθλητισμό, άλλωστε υπάρχει αύριο βράδυ η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και ότι η ΝΔ επέλεξε να μιλάει για το μέλλον και ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί του συγκριτικά με το 2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Aθήνα, Ελλάδα

Σε ισχύ η απαγόρευση συγκεντρώσεων, ομιλιών και προεκλογικών δραστηριοτήτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: