Στη δημοσιότητα και το «πόθεν έσχες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Διαμερίσματα, σπίτια, χωράφια κ.λπ.

FILE PHOTO: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Photo via screenshot youtube




Στην ιστοσελίδα της Βουλής είναι αναρτημένο, από σήμερα, και το Πόθεν Έσχες του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα Πόθεν Έσχες νυν και τέως Προέδρων της Δημοκρατίας καθώς επίσης και υπουργών και υφυπουργών είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής στις 27 Απριλίου.

Ομως η δημοσιοποίηση της δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη καθυστέρησε σε σύγκριση με εκείνες των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης της Κύπρου καθώς φορολογικά του στοιχεία έπρεπε να αποσταλούν από την Ελλάδα.

Ο κ. Χατζηγιάννης είναι κάτοχος διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιάς, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τρία χωράφια με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1,572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38,989 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4,092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169,407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου για το ποσό των 210.497 χιλιάδων ευρώ.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις.

Δείτε το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη ΕΔΩ .

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερος

Συνάντηση Χριστοδουλίδη – Γενικού Ελεγκτή: Βρέθηκε λύση για τους διορισμούς συνεργατών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: