Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεωργίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος Ιερώνυμο: Στην Αθήνα για τους ηρωομάρτυρες

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καλωσορίζει τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Γεώργιο. Φωτογραφία: ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ




Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Γεώργιος.

O Aρχιεπίσκοπος  βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργανώνει η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους εννέα ηρωομάρτυρες που απαγχονίστηκαν κατά τη διάρκεια του Αγώνα, και η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο «Σπίτι της Κύπρου».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Γεώργιο και ακολούθησε σύντομη συζήτηση.

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και τον συνοδό του Κυριάκο Κενεβέζο, πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, υποδέχθηκαν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος και οι κληρικοί της Αρχιεπισκοπής.

Νωρίτερα, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είχε επισκεφθεί τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας ‘Αξιόν Εστι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κατηγορείται το υπουργείο Δικαιοσύνης της Κυπρου: Υποστήριξε στα δικαστήρια το τουρκικό αφήγημα για τον Κούρδο αγωνιστή, Κενάν Αγιάς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: