Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στον ΔΗΣΥ: Προβάδισμα Δίπλαρου για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου, μάχη στήθος με στήθος για τους Αντιπροέδρους [βίντεο]

FILE PHOTO: A woman casts her vote at a voting center during presidential elections in Geroskipou village near Pafos, Cyprus, 12 February 2023. Greek Cypriots vote to elect a new president for a five year term, in a runoff election. Andreas Mavroyiannis and Nikos Christodoulides are the contenders. In the first round, last Sunday, Christodoulides secured 35.04 percent of the vote, while Mavroyiannis secured 29.59 percent. EPA/ALEX MITA




Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση για την εκλογή των νέων Αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάδισμα έχει μέχρι στιγμής ο Μάριος Πελεκάνος. Ακολουθεί ο Γιώργος Καρουλλάς και μετά η Σάβια Ορφανίδου.

Στη συνέχεια, έχουμε τη Φωτεινή Τσιρείδου, ενώ ακολουθεί η Ξένια Κωνσταντίνου. Στο τέλος, ο Ιορδάνου Ονησιφόρος και ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Με τους τελευταίους δύο να μένουν όπως όλα δείχνουν εκτός μάχης. Ενώ οι άλλοι πέντε, δίνουν μάχη.

Να σημειώσουμε πως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, δεδομένου του ότι η καταμέτρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, μάχη στήθος με στήθος δίνουν Ευθύμιος Δίπλαρος Μιχάλης Σοφοκλέους, με τον Σωτήρη Σαμψών να μένει εκτός μάχης, για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 18:00 το απόγευμα και στην εκλογική διαδικασία πήραν μέρος συνολικά 17,126 μέλη.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των υπολοίπων μελών της ηγεσίας και των 25 εκλελεγμένων μελών του Πολιτικού Γραφείου, έχει ολοκληρωθεί κανονικά. Ψήφισαν συνολικά 17.126 μέλη.

Η διαδικασία της καταμέτρησης έχει ξεκινήσει ήδη στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και ήδη καταφτάνουν στα κεντρικά γραφεία τα πρώτα αποτελέσματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάστηκαν για να έχουμε αυτή την τέλεια εκλογική διαδικασία.

Όλη αυτή η κινητοποίηση χιλιάδων στελεχών και μελών σε όλη την Κύπρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μας γεμίζει με αισιοδοξία πως ο ΔΗΣΥ είναι και θα παραμείνει η πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά.

ΠΗΓΗ: omegalive.com.cy

Για εορτή Δημοκρατίας και άψογων δημοκρατικών διαδικασιών, ομιλεί η Αννίτα Δημητρίου: Νέα πορεία στη παράταξη, ζητά ο Αναστασιάδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: