Σφραγίζει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League ο Ολυμπιακός: Τελευταίο βήμα απόψε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη απέναντι στην Άστον Βίλα [βίντεο]

FILE PHOTO: Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι για τον α΄ αγώνα των πλέι οφ του Europa League, στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Πειραιά, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) την Άστον Βίλα στο κατάμεστο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για τον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Conference League, έχοντας στόχο την υπεράσπιση του υπέρ του 4-2 και τον τελικό της “OPAP Arena”.

Κάνοντας εντυπωσιακό παιχνίδι, οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν επιβλητικά από το “Βίλα Παρκ” και με το 4-2 του Μπέρμιγχαμ έκαναν τεράστιο βήμα πρόκρισης για την εξασφάλιση συμμετοχής στον παρθενικό διεθνή τελικό της ιστορίας τους.

Απόψε στις 22:00, Ολυμπιακός και Άστον Βίλα κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά στο κατάμεστο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τους Πειραιώτες να έχουν έναν και μοναδικό στόχο.

Να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα και να κλείσουν θέση στον τελικό του Europa Conference League στην “OPAP Arena” στις 29 Μαΐου, όπου περιμένει ήδη η Φιορεντίνα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει καλά πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει τίποτα και η ρεβάνς με τους “χωριάτες” θέλει… σοβαρότητα.

«Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια και όχι σε ένα. Θα παίξουμε με σοβαρότητα για να προκριθούμε. Έχουμε καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ικανούς να κερδίζουν νίκες και τρόπαια. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση.

Όταν είσαι καλός και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”.

Δεν πρόλαβε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς του Μπέρμιγχαμ ο Ορτέγκα και έτσι η μοναδική διαφοροποίηση του αρχικού σχήματος εκείνου του παιχνιδιού θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Αν είναι στο 100%, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει, θα ξεκινήσει ο Ρίτσαρντς, αν όχι, βασικός θα είναι ο Κίνι.

Από την άλλη, ο Ουνάι Έμερι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Αργεντινού τερματοφύλακα και παγκόσμιου πρωταθλητή, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ρότζερς, Τζανιόλο και Τίλεμανς.

ΠΗΓΗ: ertsports.gr

Ο… ταπεινός και καταφρονεμένος Χοσέλου με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά έστειλε τη Ρεάλ Μαρδίτης στον τελικό του Champions League για το 15ο [videos]

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: