Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ

FILE PHOTO: The debate will be held at the premises of national broadcaster ERT and will be moderated by ERT journalist Giorgos Kouvaras Photo screenshot via ERT




Ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο και τον Γιώργο Κουβαρά, ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ.

Οι δημοσιογράφοι θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά την τηλεμαχία η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου. Τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που θα τα εκπροσωπήσουν είναι:

  • Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ,
  • τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης,
  • το Mega η Ράνια Τζίμα,
  • το Open ο Παναγιώτης Στάθης,
  • τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη
  • το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να συναντηθούν οι εν λόγω δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρεις του ντιμπέιτ. Ενδεχομένως, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.




Οι θεματικές ενότητες θα είναι οι εξής: 1) Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, 2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα, 3) Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια, 4) Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος και 5) Περιβάλλον και Ενέργεια.

Θα υπάρχει και έκτος γύρος, στον οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούν να προβούν στην καταληκτική τους τοποθέτηση, για όποιο θέμα εκείνοι επιθυμούν.

Πηγή: ertnews

Με καθαρό το μέτωπο: Ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει απάντηση στους «περίεργους» που ξαφνικά ερωτούν γιατί τον… εγκατέλειψε η τηλεοπτική δημοσιογραφία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: