Ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο με τη νίκη μας δηλώνει το 67% των Ουκρανών-Καμία διαφορά μεταξύ Πούτιν -Χίτλερ * Δημοσκόπηση

FILE PHOTO Ukrainian serviceman who adopted the nom de guerre Liutuy carries shells to a tank at a Ukrainian position at an undisclosed location near Bakhmut, Donetsk region, Ukraine, EPA/OLEG PETRASYUK




Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Ίδρυμα Δημοκρατικών Πρωτοβουλιών του Κιέβου, πάνω από το 67% των Ουκρανών λένε ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία μπορεί να τελειώσει μόνο μετά τη νίκη και κανένας συμβιβασμός με τη Ρωσία δεν είναι αποδεκτός.

Το 22% των ερωτηθέντων λέει ότι είναι πιθανοί ορισμένοι συμβιβασμοί. Το 5% των ερωτηθέντων λέει ότι οποιοσδήποτε συμβιβασμός είναι αποδεκτός εφόσον τερματίζει τον πόλεμο.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 82% των Ουκρανών δηλώνει ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αδόλφου Χίτλερ. Το 11% των ερωτηθέντων λέει ότι «μάλλον συμφωνεί» με αυτή τη δήλωση.

Οι Ουκρανοί βλέπουν επίσης την Πολωνία (68%), τις ΗΠΑ (67%) και το Ηνωμένο Βασίλειο (45%) ως τους πιο ένθερμους συμμάχους τους, ενώ ο Πολωνός Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είναι οι πιο εξέχοντες υποστηρικτές της Ουκρανίας.

Τα δύο πιο δημοφιλή άτομα στην Ουκρανία είναι ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky και ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων, Valeriy Zaluzhnyi.

Mε πληροφορίες από repubblica.it
Ελλάδα Αθήνα 

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι κατέρριψαν με Patriot έναν ρωσικό πύραυλο Kinzhal: Είναι υπερηχητικός ή απλώς… υπερδιαφημισμένος;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: