Ο Κούσιος στηρίζει τον τέως Πρόεδρο της Κύπρου και “βομβαρδίζει” τον κατήγορό του: Μου είπε πως σκοπός της ζωής του είναι να καταστρέψει τον Αναστασιάδη

FILE PHOTO: Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στην τελετή διαβεβαίωσης του (τότε) Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκου Κούσιου. Φωτογραφία ΓΤΠ, Σ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Ο τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου Κυριάκος Κούσιος με γραπτή δήλωση του, εξαπολύει μύδρους κατά του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, με αφορμή τη διαμάχη που ξέσπασε με τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας του κ. Παπαχαραλάμπους, στα πλαίσια της προσπάθειας του να σπιλώσει το όνομα του Προέδρου Αναστασιάδη, όπως ο ίδιος μου ανέφερε, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού λόγω της στάσης, συμπεριφοράς ενεργειών του.

Πιο συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι έχει γίνει σκοπός της ζωής του να καταστρέψει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο διαχωρίζω την θέση μου από τον κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας του κ. Παπαχαραλάμπους, στα πλαίσια της προσπάθειας του να σπιλώσει το όνομα του Προέδρου Αναστασιάδη, όπως ο ίδιος μου ανέφερε, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον Αθλητισμό λόγω της στάσης, συμπεριφοράς και ενεργειών του.

Πιο συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι έχει γίνει σκοπός της ζωής του να καταστρέψει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Με τον ίδιο τρόπο διαχωρίζω την θέση μου από τον κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς δημοσιεύει στα ΜΜΕ.

Κυριάκος Ι. Κούσιος

Ο Μάριος Ηλία διεκδικεί θέση στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ: Από τα “σπλάχνα” του κόμματος και από τα νέα δυναμικά στελέχη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: