O αρχηγός της Βρετανικής RAF κρούει τον κώδωνα: Η Ρωσία μετά την ήττα θα είναι βάναυση και εκδικητική ακόμη κι αν«εξαφανιστεί» ο Πούτιν

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο. EPA, MIKHAEL KLIMENTYEV, SPUTNIK, KREMLIN POOL




Η ήττα θα άφηνε τη Ρωσία βάναυση και εκδικητική ακόμα κι αν ο Πούτιν «εξαφανιστεί», λέει ο επικεφαλής της RAF

Η ήττα στον πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας θα άφηνε τη Ρωσία «εκδικητική» και «βίαιη» και θα συνιστούσε απειλή για τις χώρες του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο απερχόμενος επικεφαλής της RAF.

Ο αρχηγός της αεροπορίας Sir Mike Wigston δήλωσε στην Telegraph ότι η ρωσική αεροπορία, το ναυτικό επιφανείας και η δύναμη των υποβρυχίων αποτελούν απειλή για τη Βρετανία και το ΝΑΤΟ. Προειδοποίησε ότι η απειλή της θα μπορούσε να επιδεινωθεί ακόμη και αν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, καθαιρεθεί.

Eίπε συγκεκριμένα:

Όταν τελειώσει η σύγκρουση στην Ουκρανία και η Ουκρανία έχει αποκαταστήσει τα σύνορά της, όπως πρέπει, θα έχουμε μια κατεστραμμένη, εκδικητική και βάναυση Ρωσία, της οποίας τα μέσα για να μας βλάψουν είναι μέσω αεροπορικής επίθεσης, επίθεσης πυραύλων και επίθεσης υπoγείω.

Αλλά αυτό δείχνει επίσης ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα μόνο άτομο. Υπάρχει μια ολόκληρη δομή και μια ιεραρχία πίσω από τον Πούτιν.

Έτσι, ακόμα κι αν ο Πούτιν εξαφανιζόταν από τη σκηνή, υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν που θα μπορούσαν να είναι εξίσου βάναυσοι και μοχθηροί για τους δικούς τους ανθρώπους και για τα γειτονικά κράτη.

Με πληροφορίες από theguardian.com
Ελλάδα Αθήνα 

Ανακατατάξεις στο Σερβικό πολιτικό σύστημα: Ο Βούτσιτς παραιτείται από το κόμμα του και ιδρύει νέο «πατριωτικό» κίνημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: