Με τσικουδιά και μαντινάδες, το γεύμα Ανδρουλάκη σε δημοσιογράφους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης τραγουδάει κατά την διάρκεια της συνάντησης του με δημοσιογράφους και φίλους του κόμματος στη Ροδιά στο Ηράκλειο Κρήτης, Σάββατο 20 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Στο Ηράκλειο βρίσκεται παραμονή των εκλογών ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επέλεξε να βρεθεί σε ταβέρνα της περιοχής Ρογδιά, όπου γευμάτισε με δημοσιογράφους, υποψηφίους και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε χαλαρό κλίμα, λίγες ώρες μετά την προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει χαλαρά με τους παρευρισκόμενους, να γευτεί κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης (2ος Δ) συνομιλεί με δημοσιογράφους και φίλους του κόμματος κατά την διάρκεια της συνάντησης του στη Ροδιά στο Ηράκλειο Κρήτης, Σάββατο 20 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Τη συνάντηση συνόδευσαν οι ήχοι από κρητική λύρα, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές μαντινάδες. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο αυριανός τελικός της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει.

Από την Κρήτη θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπως τόνισε, αφού ψηφίσει και αφού γευματίσει με την οικογένεια του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ηράκλειο, Ελλάδα

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς θα ψηφίσει ο Μητσοτάκης: Χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους σε καφέ στην Ερμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: