«Καθαρίσαμε το Πεδίον του Άρεως»: Η Μιμή Ντενίση και ο Άγγελος Συρίγος μιλούν για την αγαπημένη τους Αθήνα (βίντεο)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Συρίγος με την σύζυγό του Ειρήνη Σταματούδη, την Μιμή Ντενίση και την αδελφή της Σοφία Ντενίση. Φωτογραφία από το γραφείο του βουλευτή




Δύο άνθρωποι που ζουν και αγαπούν το κέντρο της Αθήνας, και δραστηριοποιούνται έντονα σε αυτό, ο υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών Άγγελος Συρίγος και η ηθοποιός Μιμή Ντενίση συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη μέρα της αθηναϊκής πρωτεύουσας.

«Με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου καθαρίσαμε το Πεδίον του Άρεως και τη Μαυροματαίων. Με τη βοήθεια της Αστυνομίας καθαρίσαμε την κατάληψη Βανκούβερ και το παραεμπόριο. Με τη βοήθεια των Πρυτανικών Αρχών καθαρίσαμε τον χώρο μπροστά στην ΑΣΟΕΕ. Ξανάγινε γειτονιά.

Αυτό που έγινε σε αυτή τη γειτονιά, με τη συνέργια Περιφέρειας, Δήμου, Αστυνομίας, Πρυτανικών Αρχών και κεντρικού Κράτους, θέλουμε να γίνει και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Αυτή είναι η επόμενη μέρα για την Αθήνα», τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών, κ. Συρίγος.

«Αυτό που έγινε στη γειτονιά μου, με έναν συνδυασμό πολιτικών, είναι αυτό που μπορεί να γίνει σε πολλές περιοχές της Αθήνας που είναι υποβαθμισμένες», δήλωσε με τη σειρά της κ. Ντενίση.

Το 2019 δεν μπορούσε κανείς να περάσει μπροστά από την ΑΣΟΕΕ από το παραεμπόριο. Στην οδό Μαυροματαίων υπήρχε η κατάληψη Βανκούβερ, όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών, στο Πεδίο του Άρεως δεν μπορούσαν να μπουν οι πολίτες, ενώ την Πλατεία Βικτωρίας δεν μπορούσε να τη διασχίσει κανείς από το πλήθος των μεταναστών, που ήταν εκεί συγκεντρωμένοι από το πρωί έως το βράδυ, συμπλήρωσε ο κ. Συρίγος.

«Το παιδί μου δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο του, ήταν επί τρία χρόνια άνθρωποι που κάνανε ενέσεις στον δρόμο. Τώρα ξανάγινε γειτονιά. Δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος, αλλά εγώ μένω εκεί και τα ξέρω αυτά που λες», συμφώνησε η κ. Ντενίση με τον Άγγελο Συρίγο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: